Εκτύπωση
Κατηγορία: Διάφορα

Κερδίστε δώρα κάθε εβδομάδα!

Μπήκαμε στην 3 εβδομάδα του διαγωνισμού Medisana Hellas για τους φαρμακοποιούς. Απαντήστε σε 2 απλές ερωτήσεις και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να πάρετε μέρος στην κλήρωση.



Τα στοιχεία σας:

Τα δώρα της εβδομάδας:

BU 530

BU 530

Η χρήση πιεσόμετρου είναι απαραίτητη για όλους μας καθώς χρειάζεται ακόμα και προληπτικά να γνωρίζουμε τα επίπεδα της πίεσή μας. Mεγαλύτερη είναι η ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε το πιεσόμετρο BU 530 όταν χρειάζεται να παρακολουθούμε στενά την πίεσή μας λόγω θεμάτων υγείας. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του πιεσόμετρου είναι ότι μέσω της εφαρμογής VItaDockμπορεί να αποθηκεύει τις μετρήσεις που πραγματοποιούνται, και μέσω Bluetoothνα καταχωρούνται σε portalτης Medisanaόπου μπορεί να έχει πρόσβαση όποιος γνωρίζει τους κωδικούς του χρήστη όπως για παράδειγμα ο γιατρός που παρακολουθεί τον ασθενή και η αντιμετώπιση να είναι άμεση.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες
 

PM 100

PM 100

Αντίστοιχα, το οξύμετρο PM 100 απεικονίζει το πόσο οξυγόνο είναι δεσμευμένο στην αιμοσφαιρίνη του αίματος. Αυτό εξυπηρετεί τον χρήστη ώστε να γνωρίζει ότι δεν πάσχει από ενδεχόμενη ανεπάρκεια καρδιάς, προβλήματα κυκλοφορικού ή από πνευμονολογικές παθήσεις.
Επομένως, ο συνδυασμός του BU 530 και του PM 100 είναι ο άριστος ώστε ο κάθε χρήστης ξεχωριστά να ελέγχει προληπτικά την υγεία του ή να αντιμετωπίζει άμεσα κάποιο θέμα που μπορεί να προκύψει.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες
 
Medisana Hellas Ltd fblogo | Δείτε τους όρους συμμετοχής