farmakopoios 4

Κάλεσμα για ενότητα του κλάδου απηύθυνε στους φαρμακοποιούς η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των φαρμακοποιών. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Συνάδελφοι, σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο κ. Σαλμάς ειδικότερα, προχώρησαν σε νέο λεκτικό πραξικόπημα εναντίον του κλάδου, μέσω της διορισμένης διοίκησης του ΕΟΠΥΥ. Αντί να κάνουν ότι μπορούν για να εξασφαλίσουν φαρμακευτική περίθαλψη σε 10 εκ. πολίτες,  για να τιμήσουν την ίδια τους την υπογραφή και τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο από 153 βουλευτές, που έφτασε 12 Δεκεμβρίου και δεν έχει αποπληρωθεί ΟΥΤΕ ο Αύγουστος, όταν έπρεπε πριν ένα μήνα να «έχουν εξοφληθεί ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος και ένα τμήμα των χρεών του 2011» και νομίζουν ότι στήνουν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς.
Την αδυναμία τους δείχνουν και την προσπάθειά τους να κρύψουν το ρεζιλίκι τους και τον τρόμο τους μπροστά στην καθολική συμμετοχή του κλάδου στην αναστολή πίστωσης, που σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε η Γ.Σ. του ΠΦΣ. 
  Συνάδελφοι, εδώ και καιρό υπάρχει σχεδιασμός βίαιου κλεισίματος χιλιάδων  φαρμακείων. Με τα συνεχή μέτρα εναντίον μας, τον οικονομικό στραγγαλισμό και «την επανεξέταση του ποσοστού σας κέρδους σε  2 μήνες από την τρόικα», όπως είπε στην πρόσφατη συνάντηση ο κ. Σαλμάς, στρώνουν το δρόμο σε μεγαλοσυμφέροντα.

Δικός μας δρόμος, είναι ο δρόμος της ενότητας και του αγώνα. Μην ψαρώνετε!
- Είμαστε πολλοί έχουμε δίκαιο και τους πολίτες με το μέρος μας.
- Είναι λίγοι, έχουν άδικο,  πρόσκαιρη εξουσία και την κοινωνία εναντίον τους.
- Μας φοβούνται δεν τους φοβόμαστε.
- Μην «τσιμπάτε», από τους ελάχιστους εφιάλτες, μαυραγορίτες και κοράκια. Πάντα η εξουσία ήταν με τους με τους απεργοσπάστες, τους δοσίλογους και τα λαμόγια. «Μαζί τα φάγανε».

Καθήκον μας είναι να σώσουμε φαρμακεία από την χρεωκοπία, που τους οδηγεί η κυβερνητική αναξιόπιστη και αντικοινωνική πολιτική.
Θυμηθείτε πόσοι συνάδελφοι που πέρσι δεν έκαναν αναστολή στον ΟΠΑΔ, πήγαν πιο γρήγορα στις κατασχέσεις, στον Τειρεσία και στο οριστικό κλείσιμο, μερικοί. Τον ίδιο κίνδυνο διατρέχουν και σήμερα όσοι εκτέθηκαν και εκτίθενται σε μεγάλο χρέος στον ΕΟΠΥΥ.
Καμία δε σύμβαση, είτε ατομική είτε Συλλογική, δεν μας εμπόδισε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματα μας. Μόνο θέληση, ενότητα και αγώνας ήταν και είναι τα δικά μας όπλα.
  Συνάδελφοι, δεν είναι ώρα για μεμψιμοιρίες και προσωπικές στρατηγικές. Είναι ώρα ενότητας και αγώνα για ΟΛΟΥΣ.  Πιθανά η κυβέρνηση να είδε τις μίζερες συγκεντρώσεις μας και να νομίζει ότι είμαστε εύκολη λεία. Ας τους δείξουμε την δύναμη μας.
 Καλούμε κάθε ΦΣ και κάθε συνάδελφο να εξαντλήσουμε όλοι μαζί με αποφασιστικότητα,  την ενεργητικότητα  και την φαντασία μας σε τρόπους δράσης.
 
- ΑΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!
- Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!
- ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ..ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ!
- ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Φ.Σ ΜΠΡΟΣΤΑ!  
 
       για τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών:
   - AΓΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
   –ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  - ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  -ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
-ΜΠΟΥΜΠΑΣ  ΔΗΜΟΣ
 -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr