Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

WEBINARS Logo Final

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα έξι διαδικτυακά σεμινάρια – webinars που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Διά βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ο αριθμός των εγγεγραμμένων φαρμακοποιών στα σεμινάρια αυτά, στους 2 πρώτους μήνες προβολής τους, ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Συγκεκριμένα, οι μοναδικές προβολές της σελίδας των webinars την ημέρα της live μετάδοσης κάθε σεμιναρίου, ξεπέρασαν τις 1.050, ενώ οι μοναδικές προβολές της σελίδας κάθε σεμιναρίου μαζί με τις ημέρες των επαναλήψεων ξεπερνούν τις 2.700 κατά μέσο όρο. Τα παραπάνω επίσημα στοιχεία από το google analytics, μαζί με τον αριθμό των απαντημένων ερωτηματολόγιων κάθε σεμιναρίου, που ξεπερνά τα 500, επιβεβαιώνουν την επιλογή των φορέων για τη χρήση της τεχνολογίας στην δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών.

Για να δείτε τη συγκεντρωτική εικόνα παρακολούθησης webinars, πατήστε εδώ.

Για να δείτε την κατανομή μελών webinars ανά γεωγραφικό διαμέρισμα, πατήστε εδώ.

Οι εγγεγραμμένοι στα σεμινάρια είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων στον χώρο τους ομιλητών, οι οποίοι και ανέπτυξαν τα παρακάτω θέματα:
1. Από τη φαρμακευτική φροντίδα στη φαρμακευτική επικοινωνία: making more health for patients
2. Ανατομία και φυσιολογία του δέρματος. Ο ρόλος των καλλυντικών
3. Σύνδρομο Υπερλειτουργικής Κύστης: νεότερα επιστημονικά δεδομένα και όσα πρέπει να γνωρίζει ο φαρμακοποιός
4. Εμπορική Διαχείριση Φαρμακείου
5. Γήρανση του δέρματος: σύγχρονοι τρόποι αντιμετώπισης
6. ΜΗΣΥΦΑ και Συμπληρώματα Διατροφής
Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων για την περίοδο 2012-2013, ενώ θα ακολουθήσουν 11 ακόμη σεμινάρια, έως τον Ιούνιο του 2013.

Την πρωτοβουλία αυτή του ΙΔΕΕΑΦ και του ΠΦΣ έχουν στηρίξει ως σήμερα οι εταιρείες L’Oreal Cosmetique Active και Pfizer Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ,

www.ideeaf.gr/webinars