euro 3

Για χρέη προς το δημόσιο συνελήφθη φαρμακοποιός που είχε εκχωρήσει τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ στην εφορία. Το πρόβλημα προέκυψε καθώς η ΔΟΥ, όπως λένε, δεν είχε ενημερωθεί για την εκχώρηση. Για το συγκεκριμένο θέμα ενημέρωσε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, ο οποίος αναφέρει:

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ!!!

Σήμερα το πρωί ο σύζυγος της συναδέλφου Θ. Τ. μου τηλεφώνησε για να μου αναφέρει ότι ενώ η σύζυγός του έβγαινε από το σπίτι της η αστυνομία την συνέλαβε για χρέη προς το Δημόσιο!

Μέχρι εδώ θα πείτε δεν είναι και το πρώτο συμβάν. Ομως η συνάδελφος είχε εκχωρήσει τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ προς την εφορία! Με τη διαφορά ότι για να παρει τα χρήματα η εφορία πρέπει να.... πληρώνει ο ΕΟΠΥ!

Πήγα στο αστυνομικό τμημα που κρατείτο, όπου η αντιμετώπιση δεν ήταν και η καλύτερη. Τηλεφώνησα στη νομικό σύμβουλο του ΦΣΑ (παρόλο που η συνάδελφος δεν ήταν μέλος μας) και προσπάθησα να σταματήσω την προσαγωγή της στον εισαγγελέα.

Το πρόβλημα ήταν ότι η ΔΟΥ, όπως λένε, δεν είχε... ενημερωθεί για την εκχώρηση!!! Τελικά η συνάδελφος θα περάσει αυτόφορο, παρόλο που τους έδειξε το χαρτί της εκχώρησης και το πιθανότερο είναι να πάει σπίτι της...

Αρχισαν τα «όργανα»...! Και περιμένουμε από τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ εν είδη «σφηνακίου» να την γλυτώσουμε!!!!

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr