Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

Logo HP2013

Το Hellas PHARM 2013 πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η βαθιά και παρατεταμένη οικονομική κρίση, οι απαιτήσεις της τρόικας και οι νομοθετημένες, ή και οι υπό διαπραγμάτευση, αλλαγές στη φαρμακευτική περίθαλψη, προϊδεάζουν για την επόμενη ημέρα για το ελληνικό φαρμακείο. 

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά συνδιοργανώνουν το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM 2013, στις 6-7 Απριλίου 2013, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναπτυχθούν και θα ανταλλαγούν απόψεις πάνω σε θέματα τόσο επιστημονικού όσο και επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Το στρογγυλό τραπέζι «Γενόσημα φάρμακα: ασφάλεια και χορήγηση» θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με το επίκαιρο αυτό θέμα, που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ των φορέων της υγείας. Εισηγητές θα είναι οι κ.κ.

Γιάννης Τούντας, πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)

Κωνσταντίνος Δεμέτζος, καθηγητής Φαρμακευτικής Νανο-Τεχνολογίας, διευθυντής του Εργαστηρίου Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του ΕΚΠΑ, πρόεδρος της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ)

Βασίλειος Πενταφράγκας, εντεταλμένος σύμβουλος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Θεόδωρος Κωλέτης, αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)


Άλλα θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν, κατά τη διάρκεια του συνεδριακού προγράμματος, είναι:
Φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής φυτικής προέλευσης
• Το σύγχρονο φαρμακείο: κατασκευές-εξοπλισμοί


Παράλληλα με το συνεδριακό μέρος θα λειτουργήσει και έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και υπηρεσιών φαρμακείου στην οποία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 87 εταιρείες της φαρμακευτικής αγοράς.

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η SUPERFOODS.

Χορηγοί επικοινωνίας: ygeia360.gr και pharmacorner.gr