Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

farmakopoios 10

Ξεκίνησε η λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου - φαρμακείου του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Το ιατρείο- φαρμακείο λειτουργεί με τις ειδικότητες του καρδιολόγου, ωτορινολαρυγγολόγου και παιδίατρου. Η εκτελεστική επιτροπή καθορίζει τους δικαιούχους με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που ορίζονται στον Κανονισμό Λειτουργίας του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 8.00-15.00 στο ιατρείο ή στο γραφείο Πρόνοιας του δήμου για την παραλαβή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, και εφόσον πληρούν τα σχετικά κριτήρια θα τους χορηγείται η ειδική κάρτα δικαιούχου.

Παραλαμβάνοντας την κάρτα τους θα μπορούν στη συνέχεια να κλείνουν τα ραντεβού τους, καλώντας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00-15:00 στα τηλέφωνα 23940 25842, 23940 20843.

Οι γιατροί του κοινωνικού ιατρείου έχουν τη δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων που ο εξεταζόμενος παραλαμβάνει επίσης δωρεάν από το κοινωνικό φαρμακείο, το οποίο λειτουργεί τις ίδιες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να χορηγούν παραπεμπτικά για δωρεάν εξέταση από εθελοντές γιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Πηγή: farmakopoioi.blogspot.com