Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

pansyfa 2

 

Δελτίο Τύπου: Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νεοϊδρυθείσας εταιρείας logistics Osfe Logiscoop SA στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, στις οποίες συστεγάζεται με την Πανελλήνια Συνεταιριστική Φαρμακοποιών, η οποία και ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Το γεγονός στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας τις θετικότερες των εντυπώσεων σε όλους τους παρευρισκόμενους. Όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για καλές δουλειές. «Άρτιος σχεδιασμός», «επαγγελματικότητα» και «αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων σας» ήταν μερικά από τα σχόλια των συνεργατών-προμηθευτών της ΠΑΝΣΥΦΑ που καταδεικνύουν την επιτυχία της βραδιάς.

Η Logiscoop ιδρύθηκε από την ΟΣΦΕ (Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος) και τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών με σκοπό την αποθήκευση και διανομή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. Μέσω των 45 συνεταιρισμών φαρμακαποθηκών και των θυγατρικών τους, απευθύνεται άμεσα σε περισσότερα από 5.700 φαρμακεία αντιπροσωπεύοντας περίπου το 50% της ελληνικής αγοράς. Έτσι, η Logiscoop κατέχει μοναδική θέση όσον αφορά στη διασπορά των σημείων εμπορίας, αποθήκευσης και διανομής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Συνεργάζεται και αποστέλλει καθημερινά προϊόντα στην πλειονότητα των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών και Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών πανελληνίως.

pansyfa 3

Οι εγκαταστάσεις έκτασης 7.500 τ.μ. είναι διεθνών προδιαγραφών με καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες, οι οποίες συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Στις κτιριακές εγκαταστάσεις συστεγάζεται και η ΠΑΝΣΥΦΑ (Πανελλήνια Συνεταιριστική Φαρμακοποιών).

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικών κομμάτων, τοπικών φορέων και συλλόγων, όπως επίσης και πελάτες και συνεργάτες της ΠΑΝΣΥΦΑ. Ύστερα από ευχαριστήριους λόγους και ομιλίες από τους κ. Μπελώνη Σταύρο, Πρόεδρο ΟΣΦΕ (Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος), Δαϊρούση Δημήτριο (Πρόεδρο OSFE Logiscoop), Τριανταφυλλίδη Δημήτριο (Πρόεδρο ΠΑΝΣΥΦΑ) ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και, τέλος, ευχαριστήριος λόγος από τον κ. Σαλμά Μάριο (Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας), ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια, δίνοντας και εκείνος με τη σειρά του τις θερμότερες ευχές.