DSC 0073

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καστοριάς, με τη συμμετοχή των Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Πιερίας, και με τη στήριξη του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Προκλήσεις για τη βιωσιμότητα των φαρμακείων», το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στην Καστοριά.

Την εισαγωγική ομιλία στην εκδήλωση έκανε ο κ. Γαβριήλ Παπαλάμπρος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καστοριάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης κ. Λάζαρος Φαρσάκης.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Νικόλαος Βελτράς, οικονομολόγος, specialist in Pharmacy Management, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα «Δημιουργική Πώληση στο Φαρμακείο: Πρόκληση ή Αναγκαιότητα;».

Στη συνέχεια, ο φαρμακοποιός Γιάννης Κούνουπας, γενικός διευθυντής K.Provoli, αναφέρθηκε στη σημασία της διαχείρισης της φαρμακοθεραπείας στο φαρμακείο και παρουσίασε στους παρισταμένους την καινοτόμο εφαρμογή Take Care.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φαρμακοποιούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση, παρουσίασε το στρογγυλό τραπέζι «Τα διδάγματα της κρίσης και η λειτουργία του φαρμακείου Το φαρμακείο μετά την κρίση», στο οποίο συμμετείχαν οι κ.κ.: Γαβριήλ Παπαλάμπρος, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Καστοριάς, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ελισάβετ Δερβενιωτάκη, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης, και Ελευθέριος Κουιμτζίδης, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr