Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

pills6 new

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Τιμολόγησης Φαρμάκων, "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με βάση τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα Υπουργική Απόφαση αναρτάται σήμερα 11/9/2017 στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ ο Κατάλογος με τα φαρμακευτικά προϊόντα που θα ανατιμολογηθούν.

Οι Κάτοχοι Άδειας Κυκλοφορίας των προϊόντων καλούνται να αποστείλουν τυχόν παρατηρήσεις τους που θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε προσθήκες ή διαγραφές προϊόντων, υποβάλλοντας αίτημα και τα σχετικά δικαιολογητικά στην διαδικτυακή εφαρμογή του ΕΟΦ με την χρήση των κωδικών πρόσβασης που ήδη έχουν παραλάβει, λαμβάνοντας υπόψη ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες μεταβολής διοικητικών στοιχείων όπως διαδικασίες μετονομασίας ή αλλαγής ΚΑΚ.

Σημειώνεται ότι ο κατάλογος που αναρτάται περιλαμβάνει όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα που θα περιλαμβάνονται στο δελτίο τιμών (προϊόντα αρνητικής λίστας, προϊόντα αίματος κλπ). Αιτήματα διαγραφής πρέπει να υποβάλλονται μόνο στην περίπτωση που ο ΚΑΚ επιθυμεί να αποσύρει το προϊόν του από την αγορά.

Ο σχετικός σύνδεσμος είναι ο ακόλουθος: https://services.eof.gr/myeof/

Η έναρξη υποβολής ορίζεται η 11/9/2017 με ημερομηνία λήξης έως 13/9/2017 (μέχρι 24:00).

Για την υποβολή στοιχείων/φύλλων έρευνας θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, όπου με βάση τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα Υπουργική Απόφαση η ημερομηνία συναλλαγματικής ισοτιμίας που θα χρησιμοποιηθεί είναι αυτή της 1ης Σεπτεμβρίου 2017".