300x300 17oPP web banner

Για 17η χρονιά, η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση PHARMA point που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης». Με κεντρικό μήνυμα "Το φαρμακείο στο... μικροσκόπιο", το 17ο PHARMA point επιδιώκει να "ερευνήσει" τις αλλαγές που παρατηρούνται στον χώρο του φαρμακείου, να "αναλύσει" τις συνέπειες και να αναζητήσει λύσεις.
Το PHARMA point θα αποτελέσει και φέτος πόλο έλξης για χιλιάδες φαρμακοποιούς και εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και της πανεπιστημιακής κοινότητας. 

Το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα του συνεδρίου καλύπτει τις ανάγκες για ενημέρωση των φαρμακοποιών σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και τα νέα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Φαρμακευτικής Επιστήμης. Αναλυτικότερα:

- Κεντρική Αίθουσα (πρόγραμμα)

- Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑΣ (πρόγραμμα)

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr