FS RODOPIS

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης, παράλληλα με τις ομιλίες καθ' όλη τη χρονιά στους μαθητές των 27 Γυμνασίων και Λυκείων της Ροδόπης, συνεχίζει την καμπάνια για την ορθή χρήση των φαρμάκων με τη διανομή πενήντα χιλιάδων (50.000) ενημερωτικών έγχρωμων δισέλιδων φυλλαδίων σε όλες τις κατοικίες και τα καταστήματα του Δήμου Κομοτηνής, με τους λογαριασμούς του νερού της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής. Με τα φυλλάδια αυτά, υπό μορφή συνοπτικών επισημάνσεων, εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών μας καθώς και υπογραμμίζουμε όλες τις παραμέτρους και τους κινδύνους κατά τη λήψη των φαρμάκων , ακόμη και εάν αυτό είναι Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ.

Αναδεικνύουμε τα προβλήματα που προκύπτουν, ειδικά στους νέους, με την αγορά φαρμάκων ή συμπληρωμάτων διατροφής ή και προϊόντων υγιεινής περιποίησης από σημεία μη ελεγχόμενα από τα ελεγκτικά όργανα της Πολιτείας (π.χ. διαδίκτυο, παρεμπόριο, μη πιστοποιημένους προμηθευτές κ.λπ.).

Αναφερόμαστε στους κινδύνους από την αλόγιστη χρήση των αντιβιοτικών, στην επιτακτική ανάγκη της πρόληψης και του εμβολιασμού, στις συνέπειες του εθισμού στις ναρκωτικές ουσίες, στην νικοτίνη και στο αλκοόλ, στις σοβαρότατες παρενέργειες από τη χρήση αναβολικών και στην ανακύκλωση ληγμένων ή μη φαρμάκων.

Ασπίδα στους κινδύνους αυτούς είναι ο Φαρμακοποιός και το Φαρμακείο, 24 ώρες το 24ωρο, με υπηρεσίες για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, για τις χρόνιες νόσους, τη δοσολογία, τις παρενέργειες, τις αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων και την προφύλαξη - καθοδήγηση από κάθε ενδεχόμενη υπερβολική ή άνευ λόγου λήψη φαρμάκων ή εξάρτηση.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κομοτηνής και τη Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής για τη σημαντική συμβολή τους στη διανομή των φυλλαδίων αυτής της μεγάλης καμπάνιας.

Σε επόμενο διάστημα θα διανείμουμε επιπλέον 50.000 φυλλάδια στους άλλους τρεις Δήμους, για να καλύψουμε ενημερωτικά όλον τον πληθυσμό του Νομού της Ροδόπης.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης

Για να δείτε το φυλλάδιο σε αρχείο .pdf, πατήστε εδώ.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr