Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

δορα στρατου προσκληση

Την Κυριακή 3 Ιουνίου, ο Σύλλογος Κ. Ε.Φ. Ι. Αθηνών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων του Καρκίνου, στο Θέατρο "Δόρα Στράτου", με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. H πρώτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη σε όσους δίνουν την μάχη ή νίκησαν τον καρκίνο. Η ημέρα αυτή ξεκίνησε ως ετήσια εθνική εορτή στις ΗΠΑ και τον Καναδά και διαδόθηκε σ’ όλο τον κόσμο ως μια γιορτή της Ζωής.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που ζουν, εργάζονται, ερωτεύονται, ονειρεύονται δίπλα μας και έχουν ζήσει την εμπειρία του καρκίνου;

Σε όλο τον κόσμο, οι επιζώντες καρκίνου ανέρχονται σε εκατομμύρια. Στην χώρα μας ένας στους τέσσερις Έλληνες θα νοσήσει από καρκίνο. Η Ιατρική εξελίσσεται, οι τρόποι πρόληψης γίνονται συνήθεια καθημερινότητας και έτσι αυξάνεται σημαντικά το ποσοστό επιβίωσης των ατόμων που νοσούν.

Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Η ζωή συνεχίζεται μετά την διάγνωση του καρκίνου και μπορεί να είναι παραγωγική και δημιουργική!Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών εισπράττοντας την αγάπη ευαισθητοποιημένων φίλων και εθελοντών και αντλώντας δύναμη από τους ασθενείς, που μάχονται για τη ζωή τους, γιορτάζει αυτή την σπουδαία ημέρα με σύνθημα:

«Να μας έχει ο Θεός γερούς
Πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.
Με χορούς κυκλωτικούς
Κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς»


Η εκδήλωση ξεκινά στις 20.30.Τιμή πρόσκλησης: 10 ευρώ (Η πρόσκληση ανταλλάσσεται στο Ταμείο του Θεάτρου με εισιτήριο)

Επίσης, εισιτήρια διατίθενται και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας 123tickets.gr