ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Όπως αναφέρει ενημέρωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου προς τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας, στις 22 Ιανουαρίου 2020, "Τεράστια είναι η ανταπόκριση των φαρμακοποιών για την πιστοποίηση στον εποχικό εμβολιασμό και στη χορήγηση αντιτετανικού ορού. Μέχρι την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου είχαν εγγραφεί στην πλατφόρμα του ΙΔΕΕΑΦ (www. ideeaf.gr) περισσότεροι από 8.500 φαρμακοποιοί!

O αριθμός των εξεταζομένων μέχρι σήμερα ξεπέρασε τους 2.400 με ποσοστό  επιτυχίας 96%. Όπως είναι γνωστό η πρώτη εξεταστική  περίοδος θα διαρκέσει  μέχρι και την 31η  Ιανουαρίου 2020.

Συνάδελφοι

Η δική  σας ανταπόκριση στη μεγάλη αυτή προσπάθεια μας δίνει τη  δύναμη προκειμένου με μεγαλύτερη ένταση να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Φαρμακοποιό να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής μας.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων που ξεπερνά κάθε προσδοκία, αποδεικνύει  ότι οι φαρμακοποιοί απαιτούν τον εκσυγχρονισμό, την εκπαίδευση καθώς επίσης και μια νέα προοπτική στην άσκηση του  λειτουργήματός μας. 

Ενημερώστε ΟΛΑ τα μέλη να μετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία που αποτελεί την πρώτη προσπάθεια για την ανάδειξη του ρόλου μας και που θα αποτελέσει τη βάση για τη διεκδίκηση και τη θεσμοθέτηση των Υπηρεσιών στα Φαρμακεία μας.

Με Ενότητα και Αλληλεγγύη στοχεύουμε στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του Φαρμακείου μας δίνοντας μια νέα Προοπτική με έμφαση στην καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και την επιμόρφωση".

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS