Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

KANTE EGGRAFH


Με τη συμμετοχή 15 καθηγητών Φαρμακευτικής και Ιατρικής από τα τρία Τμήματα Φαρμακευτικής της χώρας και από Ιατρικές Σχολές, καθώς και 8 διακεκριμένων επιστημόνων υγείας, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής. 

Το συνέδριο διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2020 και απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, φοιτητές Φαρμακευτικής και βοηθούς φαρμακείου.

Φέτος, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που διαμορφώνονται λόγω του κορωνοϊού και ύστερα από δύο αναβολές, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής για το 2020 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά.

Πιο συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν:

«SARS-CoV2 και COVID-19 λοίμωξη. Τι νεότερο», με προεδρεύουσες τις κυρίες Μαρία Χατζηδημητρίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας ΔΙΠΑΕ, Γεν. Γραμματέα ΙΣΘ, και Γεωργία Γκιούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Κέντρο Αναφοράς SARS-CoV2, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ.Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

«Ο ρόλος του φαρμακοποιού στη Συμβουλευτική Ασθενών με Καρδιαγγειακά Νοσήματα», στο οποίο θα προεδρεύσει ο κ. Ιωάννης Κανονίδης, Καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ, Διευθυντής Β' Καρδιολογικής Κλινικής ΑΠΘ.Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

 «Επίκαιρα θέματα Πνευμονολογίας», στο οποίο θα προεδρεύσει ο κ. Ηρακλής Τιτόπουλος, Επεμβατικός Πνευμονολόγος, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος ΕλλάδοςΤα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.psef.gr

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.