Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

phar logis banner2021 300 copy

Η Εφοδιαστική αλυσίδα αποτελεί ένα πολύπλοκο σύστημα που επηρεάζει καθοριστικά την ανταγωνιστικότητά όλων των επιχειρήσεων που εμπλέκονται σε αυτό. Σημαντικό μέρος του κύκλου εργασιών των logistics στη χώρα μας έχει να κάνει με τη διαχείριση των φαρμακευτικών και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Τα τελευταία χρόνια γίνεται αρκετά μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη των δικτύων και των υποδομών που θα βοηθήσουν τα logistics να διατηρήσουν τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στην εθνική οικονομία.

Ωστόσο, το μοντέλο της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλάζει ραγδαία τα τελευταία χρόνια ειδικά στον τομέα του φαρμάκου όπου συναντάμε πολλές και σημαντικές ιδιαιτερότητες.

Στο onlile τεχνικό σεμινάριο που διοργανώνει το Epsilon Net College θα αναπτυχθούν θέματα καθοριστικά για τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας στη φαρμακευτική αγορά όπως:

• Ψηφιακός μετασχηματισμός στον τομέα των logistics
• Νέες προκλήσεις για την εφοδιαστική αλυσίδα φαρμακευτικών προϊόντων: εμβόλια, φάρμακα υψηλού κόστους, self-tests.
• Επιδράσεις της πανδημία COVID-19 στην αλυσίδα εφοδιασμού φαρμακευτικών προϊόντων.
• Συνεργασίες των φορέων της εφοδιαστικής αλυσίδας για μείωση του κόστους και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών.
• Υπηρεσίες διακίνησης 3PL στη φαρμακευτική αγορά.
• Η εξυπηρέτηση και συνεργασία με προμηθευτές και πελάτες της εφοδιαστικής αλυσίδας.
• Νέες υπηρεσίες από τα εφοδιαστικά δίκτυα

Εισηγητές:

Απόστολος Καραμπίνης | Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος KARABINIS MEDICAL

Ο Απόστολος Καραμπίνης ανέλαβε τη διοίκηση της αρχικής οικογενειακής επιχείρησης το 1995. Με σπουδές στην Οικονομία & τη Διοίκηση, πολύ γρήγορα κατάφερε να μετατρέψει την οικογενειακή επιχείρηση σε μια σύγχρονη και ανταγωνιστική εταιρεία, θέτοντας εφικτούς επιχειρηματικούς στόχους και εφαρμόζοντας ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να κυριαρχήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σήμερα, η εταιρεία KARABINIS MEDICAL είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μεγάλους και καταξιωμένους Διεθνείς Οίκους, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και τα δικά της προϊόντα υγείας με υψηλή ποιότητα και τεχνολογία.

Σκυλακάκης Θεόδωρος | Διευθύνων Σύμβουλος Φαρμακαποθήκης ΠΡΟΦΑΡΜ και Γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων

Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή κι εν συνεχεία σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών, την οποία τελείωσε το 1990. Το 1993, μαζί με τρεις συναδέλφους, τη Φαρμακαποθήκη ΠΡΟΦΑΡΜ, της οποίας ως και σήμερα παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος και αδειούχος Φαρμακοποιός. Από το 2010 είναι μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων, ενώ από το 2015 και μετά υπηρετεί τον κλάδο από τη θέση του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου

Μουχτής Θανάσης | Γενικός Διευθυντής Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει κάνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση.Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. το 1983. Το 1989 ανέλαβε την Οικονομική Διεύθυνση και το 1994 έγινε Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού. Από το 1996 και μετά που ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. εξελίσσεται σε Όμιλο 5 επιχειρήσεων έχει την Γενική Διεύθυνση του Ομίλου.

Δούνας Κωνσταντίνος | Διευθύνων σύμβουλος LOGISCOOP – PANSYFA

Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης επιχειρήσεων ΤΕΙ Πατρών και κάτοχος MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Louisville των ΗΠΑ. Από το 1990 έχει εργαστεί στις εταιρίες TONIPHARM (καλλυντικά ROC), APIVITA, LAVIPHARM, MEDIHELM (ELGEKA GROUP). Εντάχθηκε στην Συνεταιριστική Επιχειρηματική Δραστηριότητα (συνεταιρισμοί φαρμακοποιών) το 2013 και σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος LOGISCOOP – PANSYFA AEE.

Συντονίστρια:

Σοφία Κουνούπα | Ιδρυτής & Γενική Διευθύντρια, NOUFIO Communication Services

Είναι κάτοχος πτυχίου Κλινικής Διατροφολογίας από το πανεπιστήμιο του Greenwich, και πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Hertfordshire. To 2016 απέκτησε με υποτροφία το MBA από το London Southbank University. Είναι η κεντρική παρουσιάστρια των σεμιναρίων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) και έχει υπάρξει συντονίστρια σε πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικών με την υγεία αλλά και την διοικητική οργάνωση του φαρμακείου.

Για την δωρεάν ημερίδα δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Χορηγός επικοινωνίας: Noufio Communication Services