Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

244350059 1025519961603993 6604402590412934107 n

Η καρώ σημαία του ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις έπεσε την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, στο ΟΑΚΑ, σε μία λαμπρή εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών, ιδιαιτέρως του Ε.Ε.Σ, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του φημισμένου Ράλλυ των Θεών.

Θερμές ευχαριστίες προς στους Εθελοντές, Σαμαρείτες - Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης όσο και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, συγχαίροντας τους για την ετοιμότητα και την οργάνωση που επέδειξαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της διαδρομής.

Ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν ύψιστη τιμή για τον Ε.Ε.Σ. η ενεργή συμμετοχή σε μία τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση. Παράλληλα, εξήρε το έργο των εθελοντών του Ε.Ε.Σ, τονίζοντας ότι κέρδισαν επάξια τα εγκωμιαστικά σχόλια και τη διεθνή αναγνώριση, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα συνεχίσει και στο μέλλον να στηρίζει ανάλογες διοργανώσεις που στοχεύουν στη στήριξη του αθλητισμού και στην ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της τελετής, η ΕΚΟ, ο μεγάλος χορηγός του Ράλλυ Ακρόπολις, προσέφερε στον Προέδρο του Ε.Ε.Σ. επιταγή αξίας 5.000 ευρώ σε καύσιμα για τα οχήματα του Ε.Ε.Σ, ενισχύοντας σημαντικά το πολυποίκιλο και πολυδιάστατο έργο των εθελοντών του, απανταχού της Ελλάδος, προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας.