Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

20yrsPHARMA POINT LOGO 22 celebration port

To PHARMA point, η μεγαλύτερη φαρμακευτική διοργάνωση στη Βόρεια Ελλάδα, συμπληρώνει είκοσι χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς στη φαρμακευτική αγορά. Είκοσι χρόνια ζωής και εξέλιξης.

To 20o PHARMA point, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη, και τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συνδέσμου ΕΦΕΧ.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και καταξιωμένοι εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς θα συμμετέχουν με ομιλία στο πρόγραμμα του συνεδρίου, παρουσιάζοντας τα νεότερα δεδομένα σε επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα λάβουν χώρα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργήσει και έκθεση στην οποία συμμετέχουν φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής και, γενικότερα, εταιρείες που απευθύνονται στα φαρμακεία.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ.

Οργάνωση: NOUFIO Communication Services

Χορηγοί επικοινωνίας:TV100, FM100, FM100.6, METROPOLIS 95.5, 96.8 VELVET, RSO 91.7, ΛΑΪΚΟΣ 87.6, ΛΑΪΚΟΣ 97.3 Χαλκιδικής, STATUS FM 107.7, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ALLABOUTHEALTH, DAILYPHARMANEWS.GR, E-FARMAKO.GR, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRONET, LIFEVALLEY, ONMED.GR, YGEIA50PLUS, PHARMATEAM, FARMAKOPOIOI, PHARMACORNER.GR