Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

fsth

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης. Καλούνται να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Φαρμακευτικό Σύλλογο, λόγω λήξης της τριετούς θητείας της τωρινής διοίκησης, καθώς και για εκπροσώπους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αλλά και για αντιπροσώπους στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, σε δύο εκλογικά τμήματα, από τις 07:30 έως τις 20:00.Οι παρατάξεις που κατεβαίνουν στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο των συναδέλφων τους είναι τέσσερις και πιο συγκεκριμένα οι:

-Αδέσμευτη Συνδικαλιστική Παράταξη Φαρμακοποιών (ΑΣΠΦ)

-Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Φαρμακοποιών

-Κίνηση Νέων και Ενωμένων Φαρμακοποιών (ΚΙΝΕΦ)

-Φαρμακευτική Συνεργασία

Οι φαρμακοποιοί θα εκλέξουν 9 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΣΘ, ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και 12 τακτικούς και 12 αναπληρωματικούς αντιπροσώπους για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Ο πρόεδρος του ΦΣΘ Διονύσιος Ευγενίδης καλεί όλους τους φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν μαζικά και να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη φωνή των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης.