Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

LOGO EFE

Όπως αναφέρει η πρόσκληση από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία "Καλούνται τα μέλη της Ε.Φ.Ε. σε Τακτική Γ.Σ. και εκλογή νέου Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε. την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στις 17:00 μ.μ. στην Αίθουσα Φαρμακογνωσίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου). Η είσοδος είναι από την κεντρική είσοδο της ‘ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ’ (μεγάλο πάρκινγκ). Στη συνέχεια παρακαλούμε να ακολουθείτε τη σήμανση που οδηγεί στην Αίθουσα Φαρμακογνωσίας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 17:00 μ.μ. ανεξαρτήτως απαρτίας.

ΘΕΜΑΤΑ Γ.Σ.

• Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.

• Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

• Αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ.

Θα ακολουθήσει Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

Τα μέλη της Ε.Φ.Ε. έχουν δικαίωμα ψήφου εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και για το έτος 2023. Μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις πριν ή/και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. πριν την ψηφοφορία στον ταμία της Ε.Φ.Ε. Όσα μέλη δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2023 δεν μπορούν να ψηφίσουν και δεν προσμετρούνται στην απαρτία. Η ολοκλήρωση της ψηφοφορίας λήγει δύο (2) ώρες μετά την έναρξή της.

Μέλη της Ε.Φ.Ε. με δικαίωμα ψήφου μπορούν να γίνουν οι πτυχιούχοι Φαρμακευτικών Σχολών ή πτυχιούχοι άλλων σχολών με διδακτορικό στις φαρμακευτικές επιστήμες, με αποστολή της αίτησης εγγραφής τους, μέχρι την ημερομηνία της Γ.Σ. Η αίτηση εγγραφής μπορεί να τυπωθεί από την ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ε. www.efe.org.gr και να σταλεί σε κάποιο από τα ακόλουθα e-mail: gtypouefe@gmail.com, demetzos@pharm.uoa.gr, zcharvala@pharm.uoa.gr.

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

Τα μέλη της Ε.Φ.Ε. τα οποία διαμένουν στην επαρχία ή δεν μπορούν να είναι παρόντα στην ψηφοφορία, μπορούν να τυπώσουν το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους απο το site της Ε.Φ.Ε (www.efe.org.gr) στις 19/01/2023 και να ψηφίσουν επιστολικά.

Ο μέγιστος αριθμός σταυρών (+) ή του συμβόλου (Χ) στο αριστερό σημείο του ονόματος του υποψηφίου, είναι μέχρι εννέα (9) και μέχρι δύο (2) για την εξελεγκτική επιτροπή. Το ψηφοδέλτιο τοποθετείται σε φάκελο χωρίς στοιχεία και χωρίς οποιαδήποτε σημείωση ή σήμα στις δύο πλευρές του φακέλου. Ακολούθως τοποθετείται σε μεγαλύτερο φάκελο στον οποίο εξωτερικά στην πίσω πλευρά το μέλος θα αναγράψει ως αποστολέας όνομα/επίθετο και τα ακριβή στοιχεία διεύθυνσής του. Για να θεωρηθεί έγκυρη η ψήφος θα πρέπει να τον αποστείλει μέχρι και την Τρίτη 2 4 Ι α ν ο υ α ρ ί ο υ 2 0 2 3 μέσω ΕΛΤΑ (express ή απλή αποστολή βάση σφραγίδας ταχυδρομείου) στην παρακάτω διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Φ.Ε.)

Εμ. Μπενάκη 30 & Ακαδημίας, 15771 ΑΘΗΝΑ

Υπόψιν Καθηγητού κ. Κωνσταντίνου Δεμέτζου

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για μέλη του Δ.Σ. και για την εξελεγκτική επιτροπή γίνεται με ηλεκτρονική αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του Προέδρου της Ε.Φ.Ε. Καθηγητού Κωνσταντίνου Δεμέτζου demetzos@pharm.uoa.gr. Η έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η ημερομηνία ανακοίνωσης των εκλογών στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΦΕ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Η υποβολή της υποψηφιότητας πρέπει να συνοδεύεται από την επιστημονική και επαγγελματική ιδιότητα του υποψηφίου. Οι υποψήφιοι όπως και τα μέλη της Ε.Φ.Ε. με βάση το Καταστατικό πρέπει να είναι πτυχιούχοι Φαρμακευτικών Σχολών ή πτυχιούχοι άλλων σχολών με διδακτορικό στις φαρμακευτικές επιστήμες. Οι καθηγητές των Φαρμακευτικών Σχολών, όλων των βαθμίδων, αυτοδίκαια μπορούν να είναι μέλη της Ε.Φ.Ε. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη της Ε.Φ.Ε. τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στην Ε.Φ.Ε. (συνδρομή) για το έτος 2023. Η τακτοποίηση οικονομικής υποχρέωσης πρέπει να γίνει για τους υποψήφιου πριν την ανακήρυξή τους ως υποψήφιους από την ΓΣ της 25ης Ιανουαρίου 2023".