12 PHARMA POINT LOGO

Με κεντρικό θέμα «Φάρμακο, φαρμακευτική περίθαλψη και φαρμακείο στην Ελλάδα του 2012» ξεκινούν οι εργασίες του φαρμακευτικού συνεδρίου – έκθεσης PHARMA point, για 12η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή φαρμακοποιών από όλη τη χώρα και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος το PHARMA point, στις 13-14 Οκτωβρίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη ΔΕΘ, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Επιπλέον, φέτος στο PHARMA point έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν το Προεδρείο του Βουλγάρικου Φαρμακευτικού Συλλόγου και ο αντιπρόεδρος του Σλοβάκικου Φαρμακευτικού Συλλόγου, οι οποίοι και θα παρακολουθήσουν το διήμερο των εργασιών του συνεδρίου, σε μια προσπάθεια κοινής ευρωπαϊκής πορείας σε συνθήκες κρίσης. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για τα νέα δεδομένα στον χώρο του φαρμάκου, της φαρμακευτικής περίθαλψης και του φαρμακείου, όπως διαμορφώνονται στην Ελλάδα του 2012, και στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 27.
Μεταξύ άλλων, το  Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 19:30-21:00, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Φαρμακευτική περίθαλψη του ελληνικού λαού - Βιωσιμότητα του ΕΟΠΥΥ: Υπάρχουν προοπτικές για βελτίωση της σημερινής κατάστασης;», στην οποία και θα συμμετάσχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάριος Σαλμάς.
Το μεσημέρι της Κυριακής 14 Οκτωβρίου, από τις 12:30 έως τις 14:30, «Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ως μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας και στήριξης της φαρμακευτικής αγοράς» θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην επιστημονική έρευνα και τα νέα δεδομένα στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων.

Τέλος, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» θα λειτουργήσει έκθεση όπου οι εταιρείες-εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα για πιο ουσιαστική επαφή με χιλιάδες φαρμακοποιούς και συμμετοχή στην προσπάθεια τόνωσης της φαρμακευτικής αγοράς.

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.
Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το περιοδικό ΜΕ ΥΓΕΙΑ, το περιοδικό ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, το Health Daily και το pharmacorner.gr

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr