WEBINARS Logo Final

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο από το ΙΔΕΕΑΦ και τον ΠΦΣ, με θέμα «Ανατομία και φυσιολογία του δέρματος. Ο ρόλος των καλλυντικών», από τις 15:00 έως τις 16:10.

Εισηγητές στο 2ο Webinar είναι οι κ.κ.:
- Δημήτρης Ρηγόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας
- Τόλης Γιακουμάκης, κυτταρικός βιολόγος MSc, MBA, επιστημονικός διευθυντής Cosmetique Active

Χορηγός είναι η εταιρεία L'OREAL Cosmetique Active.


Λίγα λόγια για τα webinars


Tο Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου, για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013.
Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους για τις εξελίξεις σε επιστημονικά και κλαδικά θέματα, καθώς και η διά βίου πιστοποιημένη εκπαίδευσή τους σε εξειδικευμένα αντικείμενα που αφορούν φάρμακα, προϊόντα και υπηρεσίες υγείας.
Η μετάδοση των σεμιναρίων θα γίνεται συγκεκριμένες μέρες και ώρες από την ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους φαρμακοποιούς που παρακολουθούν τα σεμινάρια.
H παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγεγραμμένοι στα διαδικτυακά σεμινάρια του ΙΔΕΕΑΦ και του ΠΦΣ έχουν ξεπεράσει τους 1.430.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ideeaf.gr/webinars

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
Piktocare Banner 300x300

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS