Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

amptzoglou 1

 

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2012: «Θα αποδειχθεί ότι είναι άλλη μία φλούδα», δήλωσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου σχετικά με υποτιθέμενη αναγγελία πιθανού «σκανδάλου» με συνταγές που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος.


Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλος μιλώντας στο KΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA, αφού ανέφερε ότι ο Οργανισμός είναι υπερήμερος μόνον για δέκα ήμερες, είπε ότι ελέγχοντας για υπερσυνταγογραφήσεις ανακάλυψαν ότι 200.000 συνταγές που εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο, εκτελέστηκαν τον Αύγουστο!!!
Η απάντηση του προέδρου του ΠΦΣ ήταν άμεση. Ανέφερε ότι πρόκειται για μια «φλούδα». «Οι συνταγές είναι ηλεκτρονικές και η εκτέλεσή τους γίνεται ηλεκτρονικά. Επομένως οποιαδήποτε εμπλοκή θα έχει σχέση με την ΗΔΙΚΑ ή τη ΚΜΕΣ».
Αναφερόμενος στο θέμα της κινητοποίησης διευκρίνισε ότι «είναι η 4η κινητοποίηση μέσα στο 2012. Τις προηγούμενες τρείς τις σταματήσαμε για το καλό των ασφαλισμένων. Η συμφωνία ήταν για 45 ημέρες, αυτό έγινε 60 ημέρες μετά 90 ημέρες και πάλι δεν τηρήθηκε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ακολούθως ο πρόεδρος του ΠΦΣ ανέλυσε το διεκδικητικό πλαίσιο των κινητοποιήσεων.
Για να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη πατήστε ΕΔΩ.