20 κορυφαίοι εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό δημιουργούν μαζί σας το Action Plan της «Επόμενης Μέρας» του Online Φαρμακείου

OnlinePharmacy Photo

Το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 διοργανώνεται το 3ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο για τον κλάδο του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου με θέμα «Η Επόμενη Μέρα του Online Φαρμακείου: Στρατηγική, Κερδοφορία, Εξωστρέφεια, Βέλτιστες Πρακτικές». Το μοναδικό συνέδριο για το Online Pharmacy στην Ευρώπη, το οποίο διοργανώνει η eSkills Center της Convert Group και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της OTEAcademy, τείνει πλέον να γίνει θεσμός. Περισσότεροι από 200 επαγγελματίες -ιδιοκτήτες, φαρμακοποιοί, ανώτερα και ανώτατα στελέχη ηλεκτρονικών φαρμακείων και ελληνικών και πολυεθνικών brands- τιμούν κάθε φορά με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Join & Meet the Experts

Περισσότεροι από 20 εισηγητές μοιράζονται μαζί μας την πλούσια εγχώρια και διεθνή επαγγελματική γνώση που διαθέτουν. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Κωνσταντίνος Πρίμπας, Φαρμακοποιός, Ιδρυτής & CEO του Aponeo.de, μας εξιστορεί το πώς κατάφερε να κατακτήσει την γερμανική αγορά οδηγώντας το ηλεκτρονικό φαρμακείο μέσα στα 5 κορυφαία της Γερμανίας και ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης. Μας εξηγεί επίσης τον τρόπο με τον οποίο είναι εφικτό να παραδίδεις ασπιρίνη στο Βερολίνο μέσα σε 2 ώρες! Ακόμα, ο Ανδρέας Αποστολίδης, Senior Manager & Vendor Success της Amazon, μας αναλύει την στρατηγική για να πουλάς καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, μωρουδιακά κ.α. στο marketplace της Amazon. Τέλος, φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα μιλούν για την στρατηγική που ακολούθησαν για να αναπτυχθούν εντός και εκτός συνόρων.

Οι χρήστες του DataBox, το οποίο είναι χορηγός επικοινωνίας του Εκπαιδευτικού Συνεδρίου, επωφελούνται έκπτωσης 20% επί της κανονικής συμμετοχής αξιοποιώντας το εκπτωτικό κουπόνι DATABOX20. Κατά τη διαδικασία αγοράς των συμμετοχών, εισάγετε το εκπτωτικό κουπόνι στο αντίστοιχο πεδίο. Κάντε σήμερα την εγγραφή σας εδώ. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης του κουπονιού, μπορείτε να βρείτε εδώ.

5+1 λόγοι για να παρακολουθήσω το Εκπαιδευτικό Συνέδριο:

• Είναι το μοναδικό -και απόλυτα εξειδικευμένο- εκπαιδευτικό συνέδριο για το Online Φαρμακείο στην Ευρώπη

• Αποκτώ πολυεπίπεδη και στοχευμένη γνώση από επαγγελματίες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς

• Αποτελεσματική online & offline δικτύωση με τους επαγγελματίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Εκπαιδευτικό Συνέδριο

• One-to-one meetings με τους experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό

• Εμπλουτίζω το βιογραφικό μου με τη βεβαίωση παρακολούθησης

• Πρόγραμμα πιστότητας: Έλα σε 3 Εκπαιδευτικά Συνέδρια και κέρδισε μία δωρεάν συμμετοχή σε ένα από τα επόμενα!*

*Ισχύει για εκπαιδευτικά συνέδρια που θα υλοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2019.

Το Εκπαιδευτικό Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΠΣΒΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων) και του GR.EC.A. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - Ε.Σ.Η.Ε.).

Χορηγός: Logika
Υποστηρικτές: ACS, DHL, MageGuide, Netsteps, Netstudio, Skroutz

Για online κρατήσεις επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eskillscenter.com/learning/online-pharmacy/ 

300x300 VELTRAS

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 INEPYbanner 19