ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ 010

Το Σάββατο 16/06/2018 έφυγε από τη ζωή η Διοικητική Διευθύντρια – Φαρµακοποιός των εταιρειών του οµίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., Σοφία Φρονίµου. Η Σοφία Φρονίµου ταυτίστηκε µε το Συνεταιρισµό για περισσότερο από 30 χρόνια. Ξεκίνησε στον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ την πορεία της ως Υπεύθυνη Φαρµακοποιός της ΣΥΝΦΑ ΑΕ, Διευθύντρια Ανθρώπινου ∆υναµικού και τα τελευταία χρόνια ως Διοικητική Διευθύντρια - Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του οµίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ. Την πορεία της χάραξαν σηµαντικές αλλαγές στο χονδρεµπορικό κλάδο, µε τη αµέριστη βοήθεια της.

Τιµάµε την προσφορά της, την επιµονή, την ειλικρίνεια και το ήθος της. Για όλους εµάς που τη γνωρίσαµε, υπήρξε και θα παραµείνει πάντα ένα από τα πλέον σηµαντικά πρόσωπα στην πορεία του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., των εταιρειών του και των Συνεταιρισµών.

Το Δ.Σ., το Ε.Σ., τα στελέχη και το προσωπικό των εταιρειών του οµίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., εκφράζουν τα θερµά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας. Ας την ακολουθεί η βαθιά µας εκτίµηση και ας µας ακολουθούν όλες οι δυνατές στιγµές που ζήσαµε στο πλάι της.

Η νεκρώσιµος ακολουθία θα διεξαχθεί σήµερα 18/06/2018 στον Ιερό Ναό Κοιµήσεως Θεοτόκου (Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 2 – Βούλα) στις 15:00.

Αντί στεφάνων, επιθυµία της οικογένειάς της είναι να ενισχυθεί η Κιβωτός του Κόσµου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website του οµίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., www.prosyfape.gr (link https://www.prosyfape.gr/etairika/newsid510/754)

300X300 ARISTEIA 19
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

Flash not installed.

300X300NewPharmaCorner