663x257 Selfcare 18 Mytilene

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου, με στόχο την προώθηση των επιδιώξεων του κλάδου, καθώς και την εκπαίδευση και ενημέρωση των φαρμακοποιών, συνδιοργανώνει με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το ΙΔΕΕΑΦ ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αυτοφροντίδα και ο συμβουλευτικός ρόλος του Φαρμακοποιού», το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, η οποία θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο στη Μυτιλήνη, από τις 18:30 έως τις 21:00.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των φαρμακοποιών για θέματα αυτοφροντίδας και η ανάδειξη του αναντικατάστατου ρόλου του φαρμακείου στη διακίνηση των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. και, γενικότερα, της έννοιας της "Αυτοφροντίδας".

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου ΕΦΕΧ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών, κ. Σεραφείμ Ζήκας, ενώ συντονιστής θα είναι ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου και Α’ αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Απόστολος Βαλτάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:

Ενότητα: «Η ανάπτυξη της Αυτοφροντίδας στην Ευρώπη και ο ρόλος του Φαρμακοποιού»

Συμμετέχουν:

- Βασίλης Σερέτης, πρόεδρος Συνδέσμου ΕΦΕΧ
- Γεώργιος Δόκιος, γενικός διευθυντής Συνδέσμου ΕΦΕΧ
- Θωμάς Δόκιος, γεν. γραμματέας Συνδέσμου ΕΦΕΧ

«Η προστιθέμενη αξία του φαρμακοποιού στο πλαίσιο της αυτοφροντίδας και της αυτοθεραπείας στην Ελλάδα»
Λευτέρης Μαρίνος, MPharm, MSc στη Φαρμακογνωσία βιοδραστικών φυσικών προϊόντων, μέλος Δ.Σ. ΙΔΕΕΑΦ, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν φαρμακοποιοί-μέλη του Φ. Σ. Λέσβου και υπάλληλοι φαρμακείων, γεγονός που θα συμβάλλει στον σχεδιασμό ενός προγράμματος επικοινωνίας προς το κοινό για τον ρόλο του φαρμακοποιού, αντίστοιχου επιτυχημένων προγραμμάτων σε άλλες χώρες.

Οι φαρμακοποιοί που θα συμμετέχουν θα λάβουν 2 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian

Flash not installed.

300X300pharmacorner
300x300 VELTRAS