800x 8oPanthessaliko FBpost generic

Με την οργανωτική ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί φέτος, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022, το 8ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο, που συνδιοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του ΙΔΕΕΑΦ.

Το Συνέδριο θα μεταδοθεί διαδικτυακά, δίνοντας τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν φαρμακοποιοί, βοηθοί φαρμακείου και φοιτητές Φαρμακευτικής από όλη τη χώρα.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς που θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στην υγεία, στην πρόληψη, στη φροντίδα, αλλά και στην καθημερινότητα του φαρμακείου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν:

- Στρογγυλό τραπέζι για τις «Ελλείψεις φαρμάκων» με συντονιστή τον κ. Δημήτριο Γαγάτση, πρόεδρο Φ.Σ. Καρδίτσας. Σε αυτό έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι κ.κ.: Χαράλαμπος Καραθάνος, ειδικός σύμβουλος Φαρμακευτικής Πολιτικής του Υπουργού Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, και Βασίλης Μπιρλιράκης, πρόεδρος ΟΣΦΕ.

- Στρογγυλό τραπέζι «Ενημέρωση φαρμακοποιών για επαγγελματικά και εκπαιδευτικά ζητήματα» με συντονιστή τον κ. Δημήτριο Γαγάτση, πρόεδρος Φ.Σ. Καρδίτσας. Κεντρικός ομιλητής είναι ο κ. Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ενώ συμμετέχουν ακόμη οι κ.κ. Σεραφείμ Ζήκας, πρόεδρος ΙΔΕΕΑΦ, Αθανάσιος Κουτσούκης, πρόεδρος Φ.Σ. Λάρισας, Κώστας Ματσιόλης, πρόεδρος Φ.Σ. Μαγνησίας, και Ιωάννης Χαρίσης, πρόεδρος Φ.Σ. Τρικάλων.

- Επιστημονικές και επαγγελματικές ομιλίες

Το συνέδριο μοριοδοτείται με Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και να κάνετε την εγγραφή σας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.panthessaliko.gr

Μεγάλοι χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. - ΒΙΑΝ Α.Ε.

Χορηγοί επικοινωνίας:

Ο Κόσμος του Φαρμακείου, All About Health, DailyPharmaNews, HEALTHWEB, IATRONET, LIFEVALLEY, ONMED, Farmakopoioi, PharmaTeam, Pharmacorner

Οργάνωση-Γραμματεία: Noufio Communication Services

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2
300x300 copy
300X300pharmacorner

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr