ynedrio klinikis xhmeias

Όλα τα σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα, τεχνολογίες, τεχνικές και προσεγγίσεις σχετικά με την Κλινική Χημεία και Εργαστηριακή Ιατρική, θα παρουσιαστούν στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Χημείας, που θα διεξαχθεί από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2018 στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Astir-Egnatia». Το Πανελλήνιο Συνέδριο, διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Κλινικής Χημείας – Κλινικής Βιοχημείας, σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, υπό την αιγίδα των International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine και European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine.

Απευθύνεται σε όσους εργάζονται σε Διαγνωστικά ή Ερευνητικά Εργαστήρια και Κέντρα, Κλινικής Χημείας και Εργαστηριακής Ιατρικής.

Σκοπός του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κλινικής Χημείας, είναι η παρουσίαση των ερευνητικών δραστηριοτήτων επιστημόνων στα Νοσοκομεία, στα Ερευνητικά Ιδρύματα, στα ΑΕΙ και στα ΑΤΕΙ της Ελλάδας, καθώς και η ενημέρωση, σχετικά με τις σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους της in vitro Διαγνωστικής Τεχνολογίας, ώστε να καλυφθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το πεδίο της Κλινικής Χημείας και Κλινικής Βιοχημείας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, περιλαμβάνει σειρά ομιλιών, διαλέξεων & στρογγυλών τραπεζιών, όπου θα τεθούν επί τάπητος θέματα στην καθημερινή διαγνωστική πρακτική υπό το πρίσμα των νέων ερευνητικών δεδομένων.

Σημαντικοί Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, θα βρεθούν για τρεις ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, μια ιστορική πόλη που επιλέχθηκε ως τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Μάλιστα, η πρωτεύουσα του Νομού Έβρου φέτος γιόρτασε τα 98 χρόνια από την απελευθέρωσή της.

Η έναρξη των εργασιών του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κλινικής Χημείας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 18:15.

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS