allergan

Ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν για τη δομική ανάπλαση του κάτω μέρους του προσώπου παρουσίασε στους Επαγγελματίες Υγείας, η φαρμακευτική εταιρεία Allergan στην επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου. Περισσότεροι από 100 καταξιωμένοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί παρακολούθησαν την παρουσίαση του ιατροτεχνολογικού προϊόντος Juvéderm® VOLUX, της τελευταίας καινοτομίας της σειράς Vycross της Allergan στον τομέα της αισθητικής ιατρικής.

Το Juvéderm® VOLUX ανήκει στη σειρά προϊόντων Juvéderm®, την κορυφαία σειρά filler προσώπου με υαλουρονικό οξύ, παγκοσμίως*. Είναι ενέσιμο εμφύτευμα σε μορφή γέλης που ενισχύει και αποκαθιστά τον όγκο στο πηγούνι και την περιοχή της κάτω γνάθου1, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη δυνατότητα ανόρθωσης και επιτυγχάνοντας ορατές βελτιώσεις στον όγκο του προσώπου και στην προβολή του πηγουνιού1 που διαρκούν 18 έως 24 μήνες.1,3

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, το δέρμα στην περιοχή γύρω από το πηγούνι, την κάτω γνάθο και το λαιμό γίνεται με την πάροδο του χρόνου πιο χαλαρό, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αλλάζει ακόμη και το σχήμα του κάτω μέρους του προσώπου. Μέχρι σήμερα, τα άτομα που επιθυμούσαν να βελτιώσουν την εμφάνιση των συγκεκριμένων σημείων είχαν στη διάθεσή τους περιορισμένες μη επεμβατικές επιλογές. Αλλάζοντας τα δεδομένα, το ενέσιμο εμφύτευμα Juvéderm® VOLUX αποκαθιστά αποτελεσματικά τη γωνία που σχηματίζεται από το σημείο ανάμεσα στα φρύδια, το σημείο κάτω από τη μύτη και το πηγούνι (γωνία Glabella-Subnasale-Pogonion)1,2 χαρίζοντας στο κάτω μέρος του προσώπου πιο σφιχτή και νεανική όψη, ενώ δημιουργεί μία αρμονική συμμετρία στο πρόσωπο.

Εκτός από την παρουσίαση του Juvéderm® VOLUX, εξέχοντες εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με την ανατομία του κάτω μέρους του προσώπου, τις ψυχολογικές επιπτώσεις της γήρανσης και το ρόλο της αισθητικής ιατρικής στη βελτίωση της ψυχολογικής υγείας των ανθρώπων, ενώ πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με ιατρείο για την παρουσίαση της εφαρμογής του προϊόντος και τη συζήτηση των περιστατικών.

Ο Ιωάννης Μπεσσής, Country Manager Allergan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η αισθητική ιατρική αποτελεί για την Allergan ένα δυναμικό πεδίο αναγνώρισης ακάλυπτων αναγκών και ανάπτυξης καινοτόμων  προϊόντων. Αξιοποιώντας τη μακρά κληρονομιά μας στην ποιότητα, την επιστήμη και την καινοτομία, παρέχουμε υψηλής ποιότητας «θεραπείες» προσώπου, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των Επαγγελματιών Υγείας και τις προσδοκίες όσων τις επιλέγουν. Για περισσότερα από 10 χρόνια, τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα της σειράς Juvéderm® βοηθούν γυναίκες και άνδρες να βελτιώσουν αισθητά την εμφάνιση του προσώπου τους. Τώρα, με το νέο Juvéderm® VOLUX έχουν ένα επιπλέον μέσο για να αποκτήσουν  εύκολα και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι ανάγκες των ανθρώπων αποτελούν για την Allergan καθοριστικό παράγοντα για τη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Υπηρετώντας τη δέσμευσή της να είναι ο συνεργάτης επιλογής για τους Επαγγελματίες Υγείας, η Εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή συνομιλία μαζί τους, αναγνωρίζει τις υπάρχουσες ανάγκες και επενδύει σημαντικά στην ιατρική εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει θεσπίσει τον διεθνώς κορυφαίο εκπαιδευτικό θεσμό Allergan Medical Institute, μέσω του οποίου διοργανώνει δράσεις κατάρτισης των ιατρών στις βέλτιστες πρακτικές και στην αποτελεσματική και ασφαλή χρήση των νέων προϊόντων της.

Περισσότερο ίσως γνωστή για το κορυφαίο προϊόν βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α και τη σειρά ενέσιμων εμφυτευμάτων (filler) Juvéderm®, η Allergan είναι ηγετική δύναμη στον τομέα της Υγείας και της αισθητικής ιατρικής παγκοσμίως, διαθέτοντας ένα χαρτοφυλάκιο πρωτοπόρων, ποιοτικών και αξιόπιστων  φαρμακευτικών και  ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καθώς και φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων με ευρεία χρήση στην αισθητική ιατρική και δερματολογία, αλλά και σε λοιπές αμιγώς θεραπευτικές κατηγορίες, όπως το κεντρικό νευρικό σύστημα, η οφθαλμική φροντίδα, η γαστρεντερολογία, η γυναικεία υγεία, η ουρολογία και η λοιμωξιολογία.

Σημειώνεται ότι σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εταιρείας έχει διαδραματίσει η στρατηγική «Ανοικτή Επιστήμη» (Open Science), ένα πρωτοποριακό μοντέλο Έρευνας και Ανάπτυξης, μέσω του οποίου η Allergan έχει επενδύσει σημαντικά σε υπό ανάπτυξη καινοτόμα προϊόντα, με περισσότερα από 60 προγράμματα σε εξέλιξη.

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη το σύνθημα “BOLD FOR LIFE”, η Allergan «τολμά να κάνει πάντα το σωστό» για τους ασθενείς και τους συνεργάτες της, προωθώντας νέες ιδέες, δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους στον κλάδο της Υγείας, επενδύοντας στην ιατρική εκπαίδευση και την καινοτομία, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις θεραπείες και τα προϊόντα της και παρακολουθώντας διαρκώς την ποιότητα και την ασφάλειά τους.  Αυτές άλλωστε είναι οι αξίες που ορίζουν το «κοινωνικό συμβόλαιο» της Allergan με τον άνθρωπο.

Βιβλιογραφία:

*Βάσει έρευνας παρακολούθησης της αγοράς των επαγγελματιών υγείας, η οποία διενεργήθηκε σε πάνω από 1.000 επαγγελματίες υγείας στις 13 μεγαλύτερες αγορές αισθητικής στον κόσμο.

† Με βάση συγκριτικές υποκλινικές δοκιμές και αποτελέσματα από δεδομένα επαναλαμβανόμενης θεραπείας που προστέθηκαν στην κλινική μελέτη Juvéderm® VOLUX και τα οποία έδειξαν διάρκεια πέραν των 18 μηνών μετά την αρχική θεραπεία ή την αρχική + συμπληρωματική θεραπεία στο πηγούνι και τη γνάθο, καθώς και κλινικά αποτελέσματα για την κύρια συσκευή Juvéderm® VOLUMA με λιδοκαΐνη που έδειξαν διάρκεια 24 μηνών στο μέσον του προσώπου, διαπιστώνεται ότι το Juvéderm® VOLUX έχει in situ διάρκεια 18-24 μηνών.

  1. Allergan. Data on File. INT/0654/2018. Juvéderm® VOLUX final clinical study report & clinical evaluation report – efficacy and duration data. Oct 2018.
  2. Ogilvie P et al. Poster Presentation at Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress (AMWC), Monte Carlo, Monaco; 2018.
  3. Allergan. Data on File. INT/0074/2019. Juvéderm® VOLUX final clinical evaluation report. Jan 2019.
300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
Piktocare Banner 300x300
300x300 copy
300x300 DATABOXAD
300x300 VELTRAS