almora baby drops

Ένα νέο καινοτόμο σκεύασμα για την  ανακούφιση των βρεφικών κολικών και την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος σε βρέφη και νήπια κυκλοφόρησε πρόσφατα η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων της Almora PLUS®. Πρόκειται για το Almora PLUS® Baby Drops, ένα σύγχρονο συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για την πρόληψη των γαστρεντερικών διαταραχών και την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος σε καταστάσεις όπως οι  βρεφικοί κολικοί, ο μετεωρισμός, η δυσπεψία, η διάρροια και η δυσκοιλιότητα.

Το Almora PLUS® Baby Drops είναι σχεδιασμένο για βρέφη από 6 εβδομάδων και νήπια έως 3 ετών. Βοηθά στη μείωση της συχνότητας και της έντασης των κολικών, καθώς και στη συνολική προστασία και ανακούφιση του γαστρεντερικού συστήματος.

Η μοναδική σύνθεσή του προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και φροντίδα, αφού περιέχει τα 2 πιο μελετημένα και τεκμηριωμένα προβιοτικά στελέχη παγκοσμίως για την υγεία του γαστρεντερικού, το Lactobacillus rhamnosus (LGG®) και το Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12®), Επιπλέον, δεν περιλαμβάνει λακτόζη, γλουτένη, διοξείδιο του πυριτίου (SiO2), συντηρητικά και χρωστικές.

Το Almora PLUS® Baby Drops εμφανίζει δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα και σταθερότητα στην τελική συσκευασία. Η χρήση του είναι επίσης αποδεδειγμένα ασφαλής από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, αφού οι προβιοτικές σταγόνες του μπορούν να αναμιχθούν με το μητρικό ή το βρεφικό γάλα. Η διάθεσή του γίνεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία σε συσκευασία των 8 ml.

Με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, τα σκευάσματα της σειράς Almora PLUS® βρίσκονται σε κάθε ελληνική οικογένεια. Aποτελούν την πλέον αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες ενυδάτωσης του οργανισμού σε περιπτώσεις αυξημένων απωλειών υγρών ή/και μειωμένης πρόσληψής τους (διάρροια, έμετος, έντονη εργασία, υψηλές θερμοκρασίες/καύσωνας, ταξίδια, κατανάλωση αλκοόλ).

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
IDEEAF Banner 300x300 1
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr