Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

mastihatherapy caps Pack Shot

H Pharma Q A.E., με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης και περηφάνιας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία των Mastihatherapy® caps: Μαστίχα Χίου σε μορφή κάψουλας, με πιστοποιημένη προέλευση (Π.Ο.Π./Ε.Μ.Χ.) και τεκμηριωμένη δράση κατά των συμπτωμάτων της Λειτουργικής Δυσπεψίας.
Η Λειτουργική Δυσπεψία αποτελεί μια νοσολογία με πολλαπλά συμπτώματα, όπως καούρες, πόνος στο στέρνο, αίσθημα φουσκώματος και γενική δυσφορία. Aφορά άμεσα και έμμεσα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, επηρεάζοντας αρνητικά την Υγεία, αλλά και την ποιότητα Ζωής των πασχόντων. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, η λύση όμως, είναι Μία…

Αξιοποιώντας την ιστορική παρακαταθήκη περισσοτέρων από 4.000 χρόνων, καθώς και ένα πλήθος εργαστηριακών δοκιμών και δημοσιευμένων ερευνών για την εξειδικευμένη δράση της Μαστίχας σε στομαχικά προβλήματα, αναπτύξαμε τις Mastihatherapy® caps: ένα αμίμητο – λόγω του συνδυασμού 69 συστατικών – φυσικό, ελληνικό προϊόν αυθεντικής, αγνής μαστίχας Χίου, σε κάψουλες. Το πολύτιμο «δάκρυ που ανακουφίζει», πλέον διατίθεται στα φαρμακεία, σε κουτί των 30 καψουλών και φιαλίδιο των 90 καψουλών και έρχεται να δώσει λύση στα ενοχλητικά και επώδυνα συμπτώματα της Λειτουργικής Δυσπεψίας. 

Πληροφορίες: Pharma Q A.E.

Εφέσου 6, Νέα Σμύρνη, 171-21
Τηλ.: 2109374576-8 / Fax: 210 9374579