Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ

obesimed
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την πολύωρη εργασία, την καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης αλλά και οι αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες, όπως κατανάλωση junk food, λιπαρών και αναψυκτικών, έχουν αναδείξει το υπερβολικό βάρος και κατ’ επέκταση των παχύσαρκων σε ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της εποχής μας.
Κι αυτό γιατί η παχυσαρκία και το υπερβολικό βάρος συνδέονται με προβλήματα υγείας όπως η καρδιαγγειακή νόσος, ο διαβήτης κ.τ.λ.
Τώρα υπάρχει η λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των υπερβολικών κιλών και της παχυσαρκίας, τα 2 νέα ιατροτεχνολογικά βοηθήµατα Οbesimed®.

OBESIMED BLOC

Obesimed Bloc HR2
Το Obesimed Bloc είναι ένα ιατροτεχνολογικό βοήθημα (Medical Device Class IIa) με κλινικά αποδεδειγμένη δράση για τη θεραπεία του υπερβολικού βάρους.
Χάρη στη µοναδική του σύνθεση και το πατενταρισµένο συστατικό Omtec 50® που περιέχει, δεσµεύει τα λίπη από τις τροφές πριν αυτές απορροφηθούν από τον οργανισµό µειώνοντας έτσι τις θερµίδες που προσλαµβάνονται.
Κλινικά αποδεδειγμένη δράση:
✓ ∆εσµεύει και αναστέλλει την απορρόφηση του λίπους & της χοληστερόλης
✓ Μειώνει την πέψη του λίπους και την πρόσληψη θερµίδων
✓ Υποστηρίζει µια δίαιτα απώλειας βάρους

Ιδανικό για όσους έχουν υπερβολικό βάρος και δεν μπορούν να αντισταθούν στα λιπαρά φαγητά.

Συσκευασία: 30 capsules - Π.Λ.Τ. 19,90 €


OBESIMED FORTE
Obesimed forte HR2

Το Obesimed® Forte είναι ένα ιατροτεχνολογικό βοήθηµα (Μedical Device IIa) με κλινικά αποδεδειγμένη δράση για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.
Το Obesimed® Forte απορροφά, µέσα σε 30 λεπτά έως µία ώρα, εκατοντάδες φορές το βάρος του σε νερό. Αυτό δηµιουργεί ένα μακράς διάρκειας αίσθηµα πληρότητας (αίσθηση κορεσμού), µε αποτέλεσµα να µπορεί εύκολα να µειωθεί το µέγεθος της µερίδας του γεύµατος.
Kλινικά αποδεδειγµένη δράση Obesimed® Forte
✓ Θεραπεύει την παχυσαρκία
✓ Μειώνει την αίσθηση της πείνας και αποτρέπει την υπερβολική κατανάλωση τροφής
✓ Βοηθά τη σηµαντική απώλεια βάρους
Ιδανικό για όσους έχουν περισσότερα από 10 παραπανήσια κιλά και έχουν έντονο αίσθημα πείνας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Συσκευασία: 42 capsules - Π.Λ.Τ. 24,90 €


Αποκλειστική Αντιπροσωπεία Διανομή
Κώστας Α Παπαέλληνας Ελλάς ΑΕΒΕ
Τηλ: 210 66 26 201
www.costaspapaellinas.gr/obesimed