Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Centrum Performance Box

Επειδή ο σύγχρονος και έντονος τρόπος ζωής απαιτεί όλο και περισσότερο μέγιστες αποδόσεις, η Pfizer Consumer Healthcare κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά το νέο Centrum Performance. Μία νέα πολυβιταμίνη της σειράς Centrum, με πλήρη σύνθεση βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, με την προσθήκη των φυτικών συστατικών Ginseng και Ginkgo biloba. Τα Ginseng και Ginkgo biloba, όπως επίσης και τα υψηλά επίπεδα βιταμινών του συμπλέγματος Β που περιέχονται στο Centrum Performance, συμβάλλουν στην ενίσχυση της πνευματικής και σωματικής απόδοσης.

Συγκεκριμένα:
• Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμμετέχουν στη μεταβολική μετατροπή των πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων σε ενέργεια, η οποία είναι απαραίτητη για να μπορεί ο οργανισμός να εκτελέσει τις διάφορες δραστηριότητες και ζωτικές λειτουργίες του.
• Το Ginseng προέρχεται από τη ρίζα του Ασιατικού φυτού Panax ginseng και χρησιμοποιείται ευρέως, εδώ και χιλιάδες χρόνια, για τις μοναδικές θεραπευτικές, προστατευτικές και τονωτικές ιδιότητές του.
• Το Ginkgo biloba προέρχεται από το αρχαιότερο δέντρο στον κόσμο, το δέντρο Ginkgo. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Με βάση τα δεδομένα κλινικών μελετών, το Ginkgo μπορεί να βελτιώσει τη συγκέντρωση-προσοχή, τη γενική διάθεση, συμπεριλαμβανομένης της εγρήγορσης και ηρεμίας.

Το Centrum Performance απευθύνεται σε ανθρώπους με σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής, που λόγω εργασίας ή άθλησης έχουν έντονη φυσική δραστηριότητα. Επίσης, συνιστάται η χρήση του σε περιόδους ανάρρωσης, εντατικής μελέτης, stress, κλπ.


Centrum Performance: Συμβάλλει στην ενίσχυση της πνευματικής και σωματικής απόδοσης!

Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ο υγιής τρόπος ζωής είναι σημαντικά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ποικίλης διατροφής. Περιέχει σίδηρο, ο οποίος μπορεί να βλάψει τα παιδιά εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες. Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.


Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 51853/13.07.2012

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας: Pfizer Hellas A.E. , Λ. Μεσογείων 243, 154 51 Ν. Ψυχικό.