Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

gumphoto

Η Gum Trav-Ler είναι μία ολοκληρωμένη σειρά από μεσοδόντια βουρτσάκια που αφαιρούν αποτελεσματικότερα τη βακτηριδιακή πλάκα και έχουν βελτιωμένο σχεδιασμό που διευκολύνει τη χρήση προσφέροντας καλύτερο αποτέλεσμα.



Οι οδοντίατροι συνιστούν τον μεσοδόντιο καθαρισμό ως απαραίτητο για την αποτελεσματική αφαίρεση της βακτηριακής πλάκας. Θα πρέπει να περιλαμβάνεται και να ολοκληρώνει την καθημερινή υγιεινή στόματος μετά το βούρτσισμα.
Η πρώτη χρήση μεσοδόντιων προϊόντων συνδέεται συνήθως με θεραπεία (σιδεράκια, περιοδοντίτιδα, εμφυτεύματα κλπ), αν και ουσιαστικά η χρήση μεσοδόντιων θα πρέπει να αφορά στην πρόληψη και όχι στη θεραπεία.


Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

- Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Αφαιρεί 25% περισσότερη πλάκα χάρη στο πρωτοποριακό βουρτσάκι με τριγωνικό σχεδιασμό.

- Εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια: Mακρύ και ευλύγιστο (45 ως 90 μοίρες) βουρτσάκι για εύκολη πρόσβαση και καθαρισμό στα πίσω δόντια.

- Μεγαλύτερη άνεση στη χρήση: Εργονομικά σχεδιασμένο, με ευλύγιστη λαβή και απαλό λαστιχένιο σώμα για καλύτερο έλεγχο κατά τη χρήση.

- Αντιβακτηριδιακή προστασία: Αντιβακτηριδιακό βουρτσάκι εμποτισμένο με χλωρεξιδίνη.

- Καλύτερη υγιεινή: Καπάκι για καλύτερη προστασία της βούρτσας μεταξύ των καθαρισμών.

- Μειωμένες πιθανότητες τραυματισμού: Επικαλυμμένο σύρμα και στρογγυλεμένος λαιμός.

- Προϊόν μεγαλύτερης αντοχής (ISO 16409 std)

- Διατίθεται σε 9 μεγέθη.


Η GUM είναι μια από τις ευρύτερες, πληρέστερες , καινοτόμες σειρές, στην αγορά προϊόντων στοματικής φροντίδας.
Η φιλοσοφία της GUM μπορεί με λίγες λέξεις να διατυπωθεί ως:
"Υγεία στα Ούλα / Υγεία στη Ζωή". Αυτή η άποψη είναι μοναδική και πολύ σημαντική, εφόσον η μη σωστή στοματική υγιεινή οδηγεί σε γενικότερα προβλήματα υγείας όπως διαβήτης, ασθένειες αναπνευστικού, υπέρταση κλπ.
Η GUM συνιστάται από εξειδικευμένους επιστήμονες στην στοματική υγειεινή, οδοντιάτρους και φαρμακοποιούς.
Η GUM δημιουργήθηκε τo 1923 από τον Dr. John Budler, περιοδοντολογόγο από το Σικάγο, ο οποίος ίδρυσε την εταιρία Budler Gum.
Το 1988 η εταιρία Sunstar Inc., μεγάλη πολυεθνική εταιρία που διαθέτει διεθνώς μεγάλο εύρος κατηγοριών προϊόντων, ένωσε τη δύναμη και την εμπειρία της με την εταιρία Budler Gum.
Η GUM είναι σήμερα μια από τα 10 κορυφαία brands στοματικής υγειινής και φροντίδας στον κόσμο με σκοπό τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων και συνεργάζεται με την οδοντιατρική κοινότητα στην έρευνα, ανάπτυξη και διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Αποκλειστικά στα φαρμακεία από την εταιρία Pharmathen.