Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

neuroage sleep

Το  NeuroAge Sleep είναι μια από τις τρεις εξειδικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις που προσφέρει η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NeuroAge, το οποίο συμβάλει στη διευκόλυνση του ύπνου και τη μείωση του χρόνου μετάβασης στον ύπνο. Παράλληλα, βοηθά στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της μνήμης αφού είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένας πλήρης και ήρεμος ύπνος αποτελεί «κλειδί» για την τόνωση της μνήμης και την εγρήγορση του εγκεφάλου.

Το NeuroAge Sleep, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς NeuroAge περιέχουν έναν αποτελεσματικό συνδυασμό βασικών συστατικών, εγκεκριμένων από την EFSA: Σίδηρο, Παντοθενικό Οξύ, Μελατονίνη και κλινικά ελεγμένων: Ουριδίνη, Κυτιδίνη, (L)-Γλουταμίνη. Επιπλέον, το NeuroAge Sleep είναι εμπλουτισμένο με Βαλεριάνα ώστε να βοηθά τους ενήλικες να απολαμβάνουν έναν παρατεταμένο και ποιοτικό ύπνο, που είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της μνήμης αλλά και την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.

Το NeuroAge Sleep απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Η σειρά NeuroAge – NeuroAge, NeuroAge NRG, NeuroAge Sleep – διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία από το τμήμα του Consume rHealth Care της ELPEN, την πρωτοπόρο Ελληνική φαρμακευτική Βιομηχανία.