Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

YOTUEL Pen 1

Γνωρίστε τη YOTUEL Pen! Τη νέα, χρηστική και καλλυντική Πένα λεύκανσης από τη YOTUEL, την premium ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής χαρίζοντας αστραφτερά χαμόγελα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Παρέχοντας μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων που εξασφαλίζουν αποτελέσματα επαγγελματικής λεύκανσης φροντίζοντας ταυτόχρονα την καλή υγεία των δοντιών, η οικογένεια της YOTUEL μεγαλώνει λανσάροντας στην ελληνική αγορά τη YOTUEL Pen. Η Πένα YOTUEL είναι ένα χρηστικό και καλλυντικό teeth gloss λεύκανσης που αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών αφαιρώντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς λεκέδες αλλά και προσφέροντας δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα.

Yotuel Pen - H νέα πρόταση της YOTUEL καινοτομεί στην φροντίδα και την προστασία της στοματικής υγιεινής, αποτελώντας ένα εύχρηστο teeth gloss για λεύκανση σε κάθε στιγμή της ημέρας.

• Αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών αφαιρώντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς λεκέδες με Carbamide Peroxide (για 60 εφαρμογές).

• Βελτιώνει την ανθεκτικότητα του σμάλτου των δοντιών λόγω του φθοριούχου καλίου.

• Προσφέρει δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα.

Αυτό το καλοκαίρι, αποκτήστε ολόλευκο και αστραφτερό χαμόγελο, με την οικογένεια προϊόντων της YOTUEL.