Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Genethrix-Herbal-Geill

Μια νέα, καινοτόμος φυσική λύση στα προβλήματα που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής κυκλοφόρησε και είναι 100% φτιαγμένη από ελληνικά χέρια! Το Genethrix Herbal Intrafollicular Gel, που φέρει την υπογραφή του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Genomed υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στην πύκνωση των μαλλιών, με ταυτόχρονη μείωση της εξέχουσας λιπαρότητας και της πιτυρίδας στην περιοχή εφαρμογής της γέλης.


Τα φυτικά προερχόμενα ενεργά συστατικά εγγυώνται την σφαιρικότερη δυνατή προσέγγιση στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Συγκεκριμένα επιτυγχάνονται τα εξής:

• Tοπική αναστολή της δράσης της διυδροτεστοστερόνης, την κατ' εξοχήν υπαίτιο της αδρογενούς αλωπεκίας.

• Ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή του τριχωτού.

• Παροχή με τα απαραίτητα μέταλλα και βιταμίνες που ενισχύουν την ανάπτυξη τις τρίχας.

Ίσως το σημαντικότερο από όλα τα χαρακτηριστικά του Genethrix είναι η δυνατότητα να παρέχει στον χρήστη εμφανώς πυκνότερα μαλλιά, μετά από μία ελάχιστη προτεινόμενη χρήση τριών μηνών, χωρίς την παρουσία παρενεργειών. Τα προβλήματα που συχνά παραπονούνται ότι έχουν οι χρήστες προϊόντων κατά της τριχόπτωσης όπως υπέρταση, οίδημα στο πρόσωπο, στυτική δυσλειτουργία κ.α. εξαλείφθηκαν χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό της φόρμουλας από το επιστημονικό προσωπικό της Genomed και του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτό εγγυάται απροβλημάτιστη μακροχρόνια χρήση, σε αυτούς που επιθυμούν να δουν τον εαυτό τους να έχει το πλήθος των μαλλιών που είχε πολλά χρόνια πριν, αποκτώντας ξανά νεανική εμφάνιση. Το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.