Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Η εταιρεία GALDERMA, με ηγετική θέση στην έρευνα και ανάπτυξη επιστημονικά ελεγμένων και κλινικά αποδεδειγμένων προϊόντων για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, παρουσιάζει τη λάκα ονύχων Loceryl, ένα αντιμυκητιασικό φάρμακο που προσφέρει ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση για τη θεραπεία των μυκητιάσεων στα νύχια. Η λάκα ονύχων Loceryl είναι ιδανική για την καταπολέμηση του προβλήματος, εξασφαλίζοντας υγιή και εύρωστα νύχια σε άνω και κάτω άκρα.

Η ονυχομυκητίαση είναι πάθηση που συναντάται ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα, αντιπροσωπεύοντας στατιστικά περίπου το 20% όλων των ασθενειών στα νύχια. Το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως σε ενήλικες, ενώ στα άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών η πάθηση συναντάται ακόμη πιο συχνά, αφού την εμφανίζει σχεδόν ένας στους δύο. Άλλες δερματικές μολύνσεις και νοσήματα στα άνω και κάτω άκρα ενδέχεται να εντείνουν το πρόβλημα. Η διάρκεια της συνολικής θεραπείας διαρκεί περίπου 6 μήνες για τα νύχια των χεριών και από 9 έως 12 μήνες για τα νύχια των ποδιών. Η εξάπλωση της μόλυνσης, ο αριθμός των νυχιών που έχουν επηρεαστεί, αλλά και ο ρυθμός με τον οποίο μεγαλώνουν τα νύχια, είναι παράγοντες που επηρεάζουν τη συνολική διάρκεια της θεραπείας.

Με την εφαρμογή της λάκας ονύχων Loceryl επιτυγχάνεται αποτελεσματική αντιμετώπιση στο πρόβλημα των μυκητιάσεων στα νύχια. Η δραστική ουσία “αμορολφίνη” διεισδύει από την πλάκα στην κοίτη του νυχιού, όπου παραμένει για περίπου 7 ημέρες. Ως εκ τούτου, η λάκα ονύχων Loceryl απαιτεί εφαρμογή μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα, γεγονός που συμβάλλει στην καλύτερη συμμόρφωση του ασθενή, αφού τον απαλλάσσει από την ανάγκη για καθημερινή ενασχολήση με την πάθησή του. Η λάκα ονύχων Loceryl, όχι μόνο καταπολεμά τους μύκητες των νυχιών, αλλά προστατεύει και από την επανεμφάνισή τους. Παρέχει προστασία ευρέος φάσματος, αντιμετωπίζοντας δραστικά δερματόφυτα, ζυμομύκητες και ευρωτομύκητες. Η λάκα ονύχων Loceryl περίεχεται σε ένα πλήρες κιτ εφαρμογής που περιλαμβάνει ένα γυάλινο φιαλίδιο 5ml, χάρτινες λίμες, σπάτουλες εφαρμογής και χαρτομάντηλα καθαρισμού.

Βάσει ερευνών, έχει αποδειχθεί ότι η υγεία των νυχιών επηρεάζει άμεσα και την ψυχολογία του ατόμου. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πάσχουν από μυκητιάσεις έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, νιώθουν ντροπή και έλλειψη διάθεσης να συμμετέχουν σε κοινωνικές δραστηριότητες. Επομένως, το Loceryl προσφέρει αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα των μυκητιάσεων στα νύχια, χαρίζοντας ξανά σε όλους στιγμές άνεσης στις κοινωνικές επαφές τους.

Η λάκα ονύχων Loceryl αποτελεί ιατρική λύση για μια ιατρική πάθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.loceryl.gr

Διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία και δεν απαιτεί ιατρική συνταγή.