Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Carbosylane promo concept

Μήπως υπάρχουν φορές που εντελώς απροσδόκητα αισθάνεστε φούσκωμα και δυσπεψία μετά από κατανάλωση έστω και μιας μικρήςποσότητας φαγητού; Το Carbosylane® έχει για εσάς τη λύση! Άμεσα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας και του μετεωρισμού χάρη στα δύο δραστικά συστατικά του: τη σιμεθικόνη και τον ενεργό άνθρακα.

Η δυσπεψία και ο μετεωρισμός (δηλαδή η παρουσία αέρα στο έντερο) δεν είναι ασθένειες, αλλά αρκετά συνηθισμένες διαταραχές του γαστρεντερικού, οι οποίες συχνά επηρεάζουν έντονα την καθημερινότητά μας. Ειδικά σε περιόδους αλλαγής των διατροφικών συνηθειών όπως είναι οι εορτές (π.χ. το Πάσχα) παρατηρούνται ακόμα πιο έντονα τα συγκεκριμένα φαινόμενα. Συνήθως γίνονται αντιληπτά από το αίσθημα φουσκώματος και πρησμένης κοιλιάς ενώ εκδηλώνονται με συμπτώματα όπως ήπιος πόνος ή δυσφορία στο άνω μέρος της κοιλιάς, ναυτία αλλά κι αέρια.

Μελέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν δείξει ότι το φούσκωμα και ο μετεωρισμός ταλαιπωρούν:

- Έως και 3 στους 10 ενήλικες. Το φαινόμενο αυτό είναι δυο φορές πιο συχνό στις γυναίκες1.

- Έως και 7 στους 10 που πάσχουν είτε από δυσκοιλιότητα2, είτε από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου3.

Το συχνό αυτό πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με Carbosylane®, ένα προϊόν με 20ετή παρουσία στην Ελλάδα για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίαςκαιτου μετεωρισμού.

Κάθε δόση Carbosylane® αποτελείται από 2 κάψουλες (μια μπλε και μια κόκκινη) οι οποίες περιέχουν 140mg ενεργού άνθρακα και 45 mg σιμεθικόνης ανά κάψουλα.

Συγκεκριμένα:

- Η μπλε κάψουλα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο στομάχι δρώντας έτσι σε διαταραχές της ανώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.
- Η κόκκινη κάψουλα δε διαλύεται στο στομάχι αλλά αντίθετα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο έντερο δρώντας έτσι σε διαταραχές της κατώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.

Η συνήθης δοσολογία είναι 3 φορές την ημέρα, πριν ή μετά τα κύρια γεύματα.

Το Carbosylane® απορροφά τα αέρια από το στομάχι και το έντερο ενώ αποβάλλεται χωρίς να απορροφηθεί από τον οργανισμό.

Όλα τα συγχορηγούμενα με το Carbosylane® φάρμακα πρέπει να χορηγούνται τουλάχιστον μία ώρα πριν ή τουλάχιστον μία ώρα μετά τη λήψη του Carbosylane®.

Tο Carbosylane διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία.

Περισσότερες πληροφορίες στο site https://www.lilly.gr/carbosylane/index.html


1. Azpiroz F, Malagelada JR. Abdominal bloating. Gastroenterology 129 (3), 1060 - 1078 (2005) [R08-2147]
2. George V. Papatheodoridis, Ioannis Karaitianos et al, Severity of symptoms, quality of life and attitudes towards treatment in greek adults with constipation, Hellenic Foundation of Gastroenterology & Nutrition, Aug, 2009
3. N. Viazis et al. Prevalence of irritable bowel syndrome in the Greek general population. Hellenic Foundation of Gastroenterology and Nutrition, Greece, Nov. 2009