Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

JUNGLE MAXIMUM DEET

Τα κουνούπια αποτελούν ένα σοβαρό παράγοντα κινδύνου για την εξάπλωση ασθενειών, όπως η νόσος από τον ιό Ζίκα που υπάρχει σε τροπικές περιοχές με μεγάλους πληθυσμούς κουνουπιών και έχει ήδη επεκταθεί σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το μολυσμένο κουνούπι που μεταδίδει τη νόσο τσιμπά κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε αστικές και μη περιοχές.

Το απωθητικό σπρέι κουνουπιών Jungle Formula Maximum Original της Omega Pharma με Εντομοαπωθητικό Δείκτη IRF®4 απωθεί τα είδη κουνουπιών Aedesaegypti και Aedesalbopictus (κουνούπι τίγρης) τα οποία είναι φορείς του ιού Ζίκα, καθώς προσφέρει μέγιστη προστασία μεγάλης διάρκειας έως και 9 ώρες σε περιοχές όπου υπάρχει υψηλός κίνδυνος νοσημάτων που μεταδίδονται από τα έντομα, όπως πυκνά δάση, περιοχές με βαλτότοπους, λίμνες, κ.α. Το Jungle Formula Maximum Original είναι το μοναδικό απωθητικό με DEET σε περιεκτικότητα 50% που κυκλοφορεί στα φαρμακεία και είναι ιδανικό για επιπλέον προστασία από τα μολυσμένα κουνούπια.Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από το Νοσοκομείο Τροπικών Νοσημάτων του Λονδίνου και είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 17 ετών.

Ποια επιπλέον μέτρα πρέπει να λάβουμε ώστε να προστατευτούμε από τον ιό Ζίκα;

1. Να φοράμε φαρδιά ελαφριά ρούχα με μακριά μανίκια, μακρύ παντελόνι, ψηλές κάλτσες, ενώ σε εξωτερικούς χώρους, κλειστά παπούτσια και καπέλο

2. Αποφυγή περιοχών με γνωστά κρούσματα του ιού

3. Να χρησιμοποιούμε κουνουπιέρα κατά τις ώρες του ύπνου

Για ισχυρή αποτελεσματικότητα το καλοκαίρι για κάθε μέλος της οικογένειας, η σειρά Jungle Formula προσφέρει μια ευρεία σειρά προϊόντων. Ο Εντομοαπωθητικός Δείκτης IRF® αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος της σειράς για κάθε περίσταση και για κάθε μέλος της οικογένειας. Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης IRF®, τόσο μεγαλύτερη η προστασία που παρέχει.