Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Cedraflon pack3D high

Η νέα κρέμα - Cedraflon - έρχεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε όλους όσους ζητούν μια απλή, εύχρηστη και φυσική λύση για την αποτελεσματική ανακούφιση από το αίσθημα βάρους, κούρασης, πρηξίματος και πόνου των κάτω άκρων.

Η εξειδικευμένη και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση της Cedraflon®, που κυκλοφορεί στη χώρα μας από τη Servier, συνδυάζει τα τονωτικά πλεονεκτήματα του κίτρου Κορσικής με την δροσιστική αίσθηση της μέντας προσφέροντας άμεση καταπραϋντική δράση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση στα κουρασμένα πόδια.

Σε έρευνα δερματολόγων που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο για την εκτίμηση της αποδοχής του προϊόντος από το δέρμα και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς του μετά από μεμονωμένη και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές σε 53 γυναίκες προκύπτουν τα εξής αποτελέσματα:

• 100% των γυναικών ανέφεραν άμεση μείωση της αίσθησης βάρους και κούρασης των ποδιών αλλά και ένα υπέροχο αίσθημα χαλάρωσης

• 92% ένιωσαν άμεσα δροσιά λόγω του μοναδικού συνδυασμού του κίτρου Κορσικής και της μέντας

• Χάρη στη σύνθεσή της, η Cedraflon®, διεισδύει στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας : 96% των γυναικών ένιωσαν το δέρμα τους λείο και απαλό και 98% των γυναικών αισθάνθηκαν το δέρμα τους ενυδατωμένο.

Η Cedraflon αποτελεί συμπληρωματικό προϊόν σε λοιπές θεραπείες για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κακής κυκλοφορίας των άκρων. Διατίθεται στα φαρμακεία