Monoderma

Η σειρά MonoDermà αντιπροσωπεύει την πιο σύγχρονη φιλοσοφία της κοσμετολογίας, που συνιστά η περιποίηση του δέρματος να γίνεται με παροχή τροφής στα κύτταρα, μέσω τοπικής εφαρμογής των απαραίτητων συστατικών.

Περιέχει καθαρές βιταμίνες με κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα & ασφάλεια. Η καινοτόμος μορφή τους σε ερμητικά κλεισμένες μονοδόσεις τις καθιστά πλήρως προστατευμένες από την οξείδωση και εξασφαλίζει σταθερή δυναμικότητα σε κάθε χρήση.

Δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα, που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες και δερματικούς ερεθισμούς. 28 μονοδόσεις για πρόσωπο/λαιμό/χέρια.

PACKSHOT MONODERMA A5 disk

- MonoDermà Α15: Βιταμίνη Α (ρετινόλη 0,15%), ενισχύει την κυτταρική ανάπλαση, λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες, έχει ήπια απολεπιστική δράση, εξαιρετική συμπληρωματική αγωγή στη θεραπεία της ακμής.

PACKSHOT MONODERMA C10 disk

- MonoDermà C10: Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ 10%), με αντιγηραντική δράση, ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου για να παραμένει η επιδερμίδα νεανική και ελαστική. Εξαλείφει δυσχρωμίες και πανάδες και προστατεύει από τις ακτίνες UVA & UVB.

PACKSHOT MONODERMA E5 disk

- MonoDermà E5: Βιταμίνη Ε5 (τοκοφερόλη 5%), καταπραΰνει και ενυδατώνει το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, προστατεύει από τη φωτογήρανση. Καταπολεμά ερεθισμούς & κοκκινίλες, κατάλληλη και για ατοπικά δέρματα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.

Από την PharmaQ A.E. - Εταιρεία της IASIS PΗΑΡΜΑ

300x300 HP24 web banner
300X300 ARISTEIA 24
pesffa24
Nuro 400LC Banner MAR2023 copy
vian
SIGNATURE PAD BANNER 2

Flash not installed.

300x300 DATABOXAD

Web Banner χάρτης Pharmacorner.gr