Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Η νύχτα αποδεικνύεται η ιδανική στιγμή της ημέρας για τη φροντίδα των μαλλιών μας. Κατά τη διάρκειά της τα μαλλιά είναι προστατευμένα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η άνοδος της θερμοκρασίας και η μείωση της υγρασίας του δέρματος που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου, συντελούν στην καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών.

PHYTO-Pack Fond Blanc
Τα εργαστήρια Phytosolba καινοτομούν για ακόμη μια φορά και μας προσφέρουν το SECRET DE NUIT, την πρώτη φροντίδα νυκτός ολικής επανόρθωσης και μέγιστης ενυδάτωσης.

 

Η φυσική σύνθεσή του χωρίς παραμπέν και χωρίς σιλικόνη, είναι ικανή να προστατέψει, να ενυδατώσει και να αναπλάσει την τρίχα, εξασφαλίζοντας άμεσα αποτελέσματα λάμψης, ζωντάνιας, υγείας σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Η καινοτομία SECRET DE NUIT βασίζεται στη σταδιακή απελευθέρωση των ευεργετικών της συστατικών, κατά τη διάρκεια της νύχτας:

Έλαιο macademia + φυτικά ceramides + απαραίτητα λιπαρά οξέα
Απορροφώνται σταδιακά από την τρίχα και την επανορθώνουν ριζικά

Εκχύλισμα καρπού γαϊδουράγκαθου
Εξαιρετικά ενυδατικός παράγοντας

Εκχύλισμα μαύρης ορχιδέας + πολυφαινόλες σταφυλιού
Μειώνουν δραστικά την οξειδωτική δράση των επικίνδυνων ελεύθερων ριζών που έχουν συσσωρευτεί στην τρίχα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ δρουν και σαν ασπίδα προστασίας, προστατεύοντας τα μαλλιά από τις επιθέσεις που θα δεχθούν την επόμενη μέρα


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*: 91% των γυναικών που το δοκίμασαν έμειναν ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένες για την επανόρθωση, την αναδόμηση και την ενυδάτωση που εξασφάλισε το SECRET DE NUIT στα μαλλιά τους.

*Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο, αξιολόγηση 31 γυναικών – 1 μήνα