Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Kiten stagones sinthesi3d v8

Τα KITEN BEAUTY είναι τα πρώτα καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς με υαλουρονικό οξύ 0,2%, τα οποία ξεκουράζουν, αναζωογονούν και προστατεύουν τα ευαίσθητα μάτια από τα βακτήρια, τη σκόνη, τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, διατηρώντας τα ενυδατωμένα όλο το 24ωρο. Έχει παρατηρηθεί ακόμα ότι με καθημερινή χρήση του προϊόντος (πρωί/βράδυ), τα μάτια παραμένουν ξεκούραστα και λαμπερά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

 

Η χρήση KITEN BEAUTY πριν το μακιγιάζ και μετά το ντεμακιγιάζ συμβάλλει σε ένα λαμπερό, φωτεινό και υγιές βλέμμα προστατευμένο από ερεθισμούς και κοκκινίλες που συχνά προκαλούν τα καλλυντικά ματιών (π.χ. σκιά, μάσκαρα, μολύβι ματιών).

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα μάτια, στο δέρμα και σε πολλούς άλλους ιστούς στο σώμα, όπου παίζει σημαντικούς ρόλους. Το Υαλουρονικό οξύ έχει μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες και θεωρείται το πιο φυσικό ενυδατικό του κόσμου. Για αυτόν το λόγο είναι και η πρώτη επιλογή στα καλλυντικά παγκόσμια.

Χαρακτηριστική ιδιότητα των Δακρύων Ομορφιάς είναι η δημιουργία ενός σταθερού, διαυγούς και μακράς διάρκειας λιπαντικού-ενυδατικού φιλμ πάνω στην επιφάνεια των ματιών, το οποίο δεν θολώνει την όραση και παράλληλα προστατεύει από βακτήρια, σκόνη, ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό του Υαλουρονικού Οξέος είναι οι ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, οι οποίες προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η υποαλλεργική και οφθαλμολογικά ελεγμένη σύνθεσή τους τα κάνει συμβατά και με κάθε τύπο φακών επαφής. Τα Δάκρυα Ομορφιάς παρασκευάζονται στην Ιταλία κάτω από τα αυστηρότερα στάνταρ, είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Το προϊόν διατίθεται από τη Φαρμακευτική Εταιρεία KITE Hellas (www.Kite.gr) για λογαριασμό της The Eye Beauty Company (www.TheEyeBeauty.com). Κυκλοφορεί σε συσκευασία 20 φιαλιδίων, σε Φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. 


Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 2014 306, 8.00 – 16.00 ή κάντε κλικ στο www.theeyebeauty.com.