Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

kiten wipes kouti3d v1

Τα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια περιποίησης Υαλουρονικού Οξέος για τα μάτια ήρθαν για να φέρουν επανάσταση στην καθημερινή καλλυντική περιποίηση των ματιών (βλεφάρων/βλεφαρίδων).

 

Τα μάτια υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία καθημερινά. Τo συχνό μακιγιάζ, οι πολλές ώρες εργασίας, η χρήση Η/Υ, οι φακοί επαφής, το καυσαέριο, η περιβαλλοντική μόλυνση, οι κάθε είδους αλλεργίες (ακόμα και αλλεργική επιπεφυκίτιδα) καθώς και η μη αφαίρεση του μακιγιάζ γενικά επηρεάζουν αρνητικά τα μάτια προκαλώντας συχνά ερεθισμούς με αποτέλεσμα το βλέμμα να δείχνει άτονο και κουρασμένο.

Τα μάτια (βλέφαρα/βλεφαρίδες) χρειάζονται εξειδικευμένη περιποίηση και πιο συγκεκριμένα πολύ μεγαλύτερη προσοχή από όλα τα υπόλοιπα μέρη του προσώπου για τους εξής λόγους:
• Η καθημερινή χρήση μακιγιάζ (μάσκαρα, eye liner, μολύβια ματιών, σκιές, κ.ά.), οι φακοί επαφής, και οι εξωτερικοί παράγοντες (περιβαλλοντική μόλυνση, ήλιος, ζέστη, αέρας, κ.ά.) κουράζουν τα μάτια και αυξάνουν την πιθανότητα για οφθαλμικές αλλεργίες και μολύνσεις.
• Ο μεγαλύτερος όγκος μακιγιάζ αφορά τα μάτια, συνεπώς υπάρχει σημαντική επιβάρυνση στην ευαίσθητη περιοχή (βλέφαρα/βλεφαρίδες)
• Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό κι ευαίσθητο (επομένως χρειάζεται προσοχή για την αποφυγή δημιουργίας μαύρων κύκλων και ρυτίδων)
• Τα βλέφαρα και οι βλεφαρίδες χρειάζονται ειδικό καθαρισμό και περιποίηση λόγω των διαφορετικών τους αναγκών.

Τα KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES είναι τα πρώτα Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέος πρεμακιγιάζ και ντεμακιγιάζ. Τα μαντηλάκια δεν περιέχουν οινόπνευμα ούτε λάδι και, συνεπώς, ενδείκνυνται για ευαίσθητα μάτια και για χρήστες φακών επαφής ενώ είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, αφού οι μοναδικοί αντιμικροβιακοί παράγοντες που περιέχουν δεν επηρεάζουν τη φυσιολογική χλωρίδα των ματιών (και σε περιπτώσεις αλλεργιών την αποκαθιστούν).

Πρόκειται για μια νέα γενιά προϊόντων που χάρη στα περιποιητικά συστατικά, όπως το Υαλουρονικό Οξύ, που περιέχουν θρέφουν, αναζωογονούν και ενυδατώνουν τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες χαρίζοντας μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας, ενώ παράλληλα λόγω της ήπιας αντιβακτηριδιακής τους δράσης καθαρίζουν τα ευαίσθητα μάτια αφαιρώντας αποτελεσματικά το μακιγιάζ αλλά και αλλεργιογόνους παράγοντες/βακτήρια που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία και τη λάμψη των ματιών.


Τα Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέος KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES είναι τα πρώτα για χρήση και στις δυο φάσεις του μακιγιάζ, δηλαδή το πρεμακιγιάζ (pre-make up) και το ντεμακιγιάζ (de-make up), αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για τον καθαρισμό των ματιών:


Τα KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία (8 ανά κουτί) και για τον λόγο αυτό διατηρούνται πάντα στείρα και υγρά. Έτσι, μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας προσφέροντας στα μάτια σας υγιεινό καθαρισμό, ενυδάτωση και μοναδική δροσερή αίσθηση. Συνδυάστε τα με τα Δάκρυα Ομορφιάς KITEN BEAUTY για να προσφέρετε στα μάτια σας την καλύτερη περιποίηση κερδίζοντας ένα υγιές και λαμπερό βλέμμα.

Το προϊόν διατίθεται από τη Φαρμακευτική Εταιρεία KITE Hellas (www.kite.gr) για λογαριασμό της The Eye Beauty Company(www.TheEyeBeauty.com ). Κυκλοφορεί σε Φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 2014 306, 8.00 – 16.00 ή κάντε κλικ στο www.theeyebeauty.com.