Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Prodilac All-1

Η Frezyderm παρουσιάζει μια νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής, τα Prodilac, τα οποία είναι προβιοτικά για την αποκατάσταση και προστασία της φυσιολογικής εντερικής μικροχλωρίδας και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, και ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ηλικίας. Με την καινοτομική τεχνολογία Pro-Target, μια πατενταρισμένη τεχνολογία που εξασφαλίζει τη μεταφορά και απελευθέρωση των προβιοτικών στο έντερο και όχι στο στομάχι.


Τα Prodilac είναι προβιοτικά στελέχη με κλινικά πιστοποιημένα πλεονεκτήματα, συμβιώνουν με πρεβιοτικό παράγοντα και διατηρούνται ενεργά έως την ημερομηνία λήξης. Σχεδιάστηκαν με πρότυπο τη σύσταση της εντερικής χλωρίδας κάθε ηλικίας που απευθύνονται και είναι διαθέσιμα για 4 ηλικιακές ομάδες.
Το Prodilac Start απευθύνεται σε βρέφη, νήπια και παιδιά έως 2 ετών, το Prodilac Kids είναι κατάλληλο για παιδιά και εφήβους από 2 έως 16 ετών, το Prodilac Restore είναι για εφήβους και ενήλικες από 16 έως 50 ετών, και το Prodilac Ease απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 50 ετών.

www.frezyderm.gr