Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις

Frezyderm_FrezylacFrezylac Organic Cereals
από τη Frezyderm

H Frezyderm, η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην Ελλάδα τη Βιολογική Βρεφική Διατροφή, με το βιολογικό βρεφικό γάλα Frezylac, καινοτομεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει τις Βρεφικές Κρέμες Βιολογικής Προέλευσης Frezylac, οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά στα Φαρμακεία.

Βιολογική Διατροφή σημαίνει επιστροφή στα φυσικά πρότυπα διατροφής, που συνεπάγονται από το συνδυασμό βιολογικής γεωργίας και βιολογικής εκτροφής ζώων. Στη βιολογική γεωργία τηρούνται όλες οι αρχές παραγωγής με φυσικές μεθόδους και σεβασμό στο περιβάλλον, όπως η χρήση μόνο ζωικών λιπασμάτων, η επιλογή φυτικής ποικιλίας που να συμβαδίζει με το κλίμα και τις συνθήκες της περιοχής αλλά και η μη χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών και χημικών που μολύνουν το υπέδαφος, το νερό και τον αέρα. Παράλληλα, και η βιολογική εκτροφή ζώων ακολουθεί τους κανόνες της φύσης, έχοντας έτσι ελεύθερη βόσκηση υγιών ζώων σε βοσκοτόπους αλλά και χρήση βιολογικών ζωοτροφών, σωστές και φυσικές συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής των ζώων, ενώ δεν χρησιμοποιούνται επιταχυντές ανάπτυξης και δε χορηγούνται προληπτικά αντιβιοτικά σκευάσματα.     

Η Frezyderm θέλοντας να παρέχει στα βρέφη κρέμες που να είναι η φυσική εξέλιξη της πρώτης βιολογικής τροφής που η φύση παρέχει, το μητρικό γάλα, δημιούργησε τη σειρά Frezylac Organic Cereals. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά Βρεφικών Κρεμών Βιολογικής Προέλευσης που παράγονται με αφοσίωση στις αρχές βιολογικής γεωργίας και εκτροφής ζώων, η τήρηση των οποίων ελέγχεται διαρκώς και πιστοποιείται τόσο από τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς όσο και από τους Εθνικούς φορείς. Παράλληλα, είναι εγκεκριμένη από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και ακολουθεί τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής, Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής (ESPGHAN).

Οι Βρεφικές Κρέμες Frezylac έρχονται, λοιπόν, να καλύψουν όλες τις διατροφικές ανάγκες ενός βρέφους από τον 4Ο μήνα και μετά, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή και ασφαλής ανάπτυξή του. Αξιοποιώντας την υψηλή διατροφική αξία του Βιολογικού Γάλακτος 2ης βρεφικής ηλικίας (Frezylac 2), των δημητριακών και φρούτων βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και των προβιοτικών BIFIDUS, οι Frezyderm δημιούργησε τις Βρεφικές Κρέμες Frezylac, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστα γεύματα ενός πλήρους και ισορροπημένου βρεφικού διαιτολογίου.

Μετά τον 4ο μήνα, όπου αρχίζει και η περίοδος απογαλακτισμού του βρέφους, οι νέες τροφές πρέπει να εισάγονται σταδιακά και να έχουν ως βάση το ρυζάλευρο που γίνεται εύκολα αποδεκτό από το βρεφικό στομαχάκι και δεν προκαλεί αλλεργίες. Γι’ αυτό από τον 4ο μήνα η Frezyderm προτείνει:
Ρυζάλευρο με Γάλα,
Ρυζάλευρο με Γάλα και Βανίλια και
Ρυζάλευρο Ολικής Άλεση.

Μετά τον 6ο μήνα αρχίζουν να προσθέτονται σταδιακά στο διαιτολόγιο των βρεφών και νέες, ωφέλιμες για την ανάπτυξή τους τροφές όπως τα σιτηρά, τα φρούτα και τα λαχανικά. Έτσι, από τον 6Ο μήνα τα μωράκια μπορούν να απολαύσουν:
Φαρίν Λακτέ με Δημητριακά και Γάλα,
Φαρίν Λακτέ με Σοκολάτα και Μπανάνα,
Κρέμα Μήλο- Μπανάνα- Πορτοκάλι και
Βρώμη Ολικής Άλεσης Γάλα- Μήλο και Βανίλια.