Εκτύπωση
Κατηγορία: Νέες αφίξεις
BreastlightT_Product_BoxΡίξτε φως στην Πρόληψη, με ένα νέο σύμμαχο στην αυτοεξέταση του στήθους!

Η Σιαμπλής Α.Ε. παρουσίασε σε αποκλειστική συνέντευξη τύπου, το Breastlight™, ένα καινοτόμο προϊόν πρόληψης που ήρθε και στην Ελλάδα για να γίνει ο νέος σύμμαχος της γυναίκας στην αυτοεξέταση του στήθους.

Το Breastlight™ προσκαλεί τη σύγχρονη γυναίκα να μην αφήσει τίποτα στην τύχη! Αξιοποιώντας την πρωτοποριακή του τεχνολογία, της προτείνει να αφιερώσει λίγο χρόνο, να παρατηρήσει και να ασχοληθεί με οποιαδήποτε αλλαγή και ουσιαστικά να «γνωρίσει το στήθος» της.

Η καινοτομία του Breastlight™ επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να φροντίσει το σώμα της και να αισθανθεί υγιής, εξετάζοντας στο δικό της χώρο και όσο συχνά το επιλέξει, το στήθος της, μέσα από μια απλή και άκρως ανώδυνη διαδικασία.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απόλυτα ασφαλής και καθόλου σύνθετος, καθιστώντας τη χρήση του καθημερινή: σε σκοτεινό χώρο και ακολουθώντας τα απλά βήματα που περιγράφονται στο υλικό που τη συνοδεύει, η συσκευή εκλύει ένα ορατό, αβλαβές φως που αποκαλύπτει σημεία του στήθους τα οποία δεν μπορούμε να εξετάσουμε μόνο με την αφή ή με ‘’γυμνό μάτι’’. Οτιδήποτε παρουσιαστεί μέσα από το φως αυτό ως ασυνήθιστο ή περίεργο, οδηγεί τη γυναίκα στο γιατρό, για μια ολοκληρωμένη εξέταση μαστού και άμεση ιατρική γνωμάτευση.

Το Breastlight™ χρησιμοποιείται ως πρόσθετο εργαλείο στην αυτοεξέταση του στήθους και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αντικατάσταση της εξέτασης από το γιατρό. Οι γυναίκες που πραγματοποιούν εξετάσεις στήθους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα πρέπει να συνεχίσουν να τις παρακολουθούν, καθώς το Breastlight™ δεν είναι υποκατάστατο της μαστογραφίας.

Σε όσες γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ότι κάνουν ότι καλύτερο για την υγεία του στήθους τους, το Breastlight™ θα αποτελέσει ένα νέο, δυναμικό σύμμαχο που θα τους προσφέρει προσωπική ευημερία και αίσθηση ασφάλειας εφ όρου ζωής!


Διάθεση προϊόντος αποκλειστικά μέσα από φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σιαμπλής Α.Ε.     210 60 07 915,  210 60 11 116
www.breastlight.com