Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιστημονική ενημέρωση

P1010001

Οι αγγειακές παθήσεις αποτελούν μείζον θέμα για την δημόσια υγεία που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα ώστε να μην αποβούν μοιραίες για την ζωή των ασθενών. Παρά τις μεγάλες προόδους της ιατρικής στη θεραπεία και πρόληψη πολλών παθήσεων, υπάρχουν ακόμη κάποιες ασθένειες που, αδικαιολόγητα, δεν έχουν τύχει της απαιτούμενης προσοχής από την ιατρική κοινότητα και την πολιτεία. Σ’ αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ομιλητές, μέλη Δ.Σ. της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, με αφορμή το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριό της.

Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο πραγματοποιείται Παρασκευή και Σάββατο, 6-7 Μαρτίου 2015 στο ξεν. Royal Olympic. Περισσότερες πληροφορίες στο www.angiologycongress.gr & στη σελίδα του συνεδρίου στο facebook. 

Στα πλαίσια του Συνεδρίου , την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία παρέχει δωρεάν εξέταση κοινού για τις Αγγειακές Παθήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ.: 2103645629 ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στο site: www.angiologycongress.gr στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr

Περισσότεροι από 1.300 ασθενείς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, τόνισε ο κος Δημήτρης Μάρας, Πρόεδρος της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, έχουν εξεταστεί από αγγειοχειρουργούς – μέλη της εταιρείας και έχουν ενημερωθεί για τις αγγειακές παθήσεις κατά τη διάρκεια του 2014 στα πλαίσια ενημερωτικής εκστρατείας ενώ πάνω από 600 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κυρίως γενικής ιατρικής και αγροτικοί έχουν συμμετέχει σε επιστημονικές ενημερωτικές εκδηλώσεις της Εταιρείας για τις ίδιες παθήσεις.