Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιστημονική ενημέρωση

BANNER A-F2015 1100X200 2

Η Palladian Conferences διοργανώνει, και φέτος, το συνέδριο «2ND ΑΤΗΕNS HEALTH FORUM 2015», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza (αίθουσα Pacific), υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Ε.Ε. (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ. (Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας). Την επιμέλεια του συνεδρίου και το συντονισμό των θεματικών πάνελ συζητήσεων θα έχει ο δημοσιογράφος για θέματα υγείας Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ενώ εκπρόσωποι της πολιτειακής ηγεσίας, των θεσμικών φορέων και του ιδιωτικού τομέα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των ομιλητών.

To συνέδριο επικεντρώνεται στις νέες προκλήσεις στο χώρο της υγείας και με βάση τα νέα δεδομένα, οι συμμετέχοντες θα αναζητήσουν λύσεις, προκειμένου να παραµείνει βιώσιµο το Ε.Σ.Υ. και να γίνει πιο αποτελεσµατική η πρωτοβάθµια φροντίδα υγείας στη χώρα µας. Στο συνέδριο θα συζητηθούν ζητήµατα που αφορούν στην πολιτική του φαρµάκου, τόσο του Ελληνικού όσο και του εισαγόµενου, την τιµολόγησή του και τα πιθανά οφέλη για την οικονοµία και για τους ασφαλισµένους. 

Σημαντικό πεδίο συζήτησης θα αποτελέσει επίσης, η αναπτυξιακή προοπτική στον τοµέα της έρευνας και των νέων τεχνολογιών που αποτελούν βασικό μηχανισμό παραγωγής νέας επιστημονικής και τεχνολογικής γνώσης, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο άσκησης της ιατρικής και να αποφέρει μέγιστο όφελος για τους ασθενείς.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναπτυχθούν ρεαλιστικές προτάσεις που θα συµβάλλουν στη χάραξη πολιτικών για τη δημιουργία ενός πιο ευέλικτου και αποτελεσματικού συστήματος υγείας.

Η θεματολογία θα βασιστεί στους εξής τομείς:

Χορηγοί του συνεδρίου:

ΒRONZE SPONSOR: Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας
CONTRIBUTOR: GlaxoSmithKline
SUPPORTERS: GE Healthcare, Roche Hellas, Sanofi, TEVA

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://palladianconferences.gr/ahf15.php