Εκτύπωση
Κατηγορία: Επιστημονική ενημέρωση

Ο επόμενος εκπαιδευτικός κύκλος της εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders με δυνατότητα διαδικτυακής εκπαίδευσης ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Μαρτίου 2019 στη Θεσσαλονίκη 

thess marg obes1o copy

Την εκπαίδευση μπορείτε να παρακολουθήσετε Δια Ζώσης ή/και Διαδικτυακά όπως και OnDemand 3 ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου. Η εκπαίδευση είναι συνολικής διάρκειας 120 ωρών και πραγματοποιείται σε 8 Σαββατοκύριακα και με προαγορά υπάρχει ειδική τιμή με έκπτωση 25% στο κόστος του συνολικού προγράμματος. Η εκπαίδευση αφορά κυρίως επαγγελματίες υγείας κάθε ειδικότητας και εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις μπορεί να την παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε θέλει να λάβει την εκπαίδευση για προσωπική γνώση.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ

Με προαγορά της εκπαίδευσης παρέχεται έκπτωση 25% και το συνολικό κόστος καθορίζεται στην τελική τιμή 1.620 € από 2.160€.

Για τα διαδικτυακά μαθήματα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 30% και το συνολικό κόστος καθορίζεται στην τελική τιμή 1.512€ από 2.160€.

Η διαδικτυακή αναμετάδοση γίνεται μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας WebEx με πεντακάθαρη εικόνα και ήχο σε ταυτόχρονη προβολή των διαφανειών και των παρουσιάσεων στην οθόνη του υπολογιστή σας. Κάθε εκπαιδευτική ημέρα βιντεοσκοπείται και μπορείτε να την παρακολουθήσετε 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου. Επίσης έχετε άμεση αλληλεπίδραση τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους σπουδαστές που παρακολουθούν την εκπαίδευση δια ζώσης, όπου μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Η θέση κάθε σπουδαστή κατοχυρώνεται με ελάχιστη προκαταβολή 200 ευρώ και με δυνατότητα εξόφλησης του υπολοίπου ποσού σε 3 μηνιαίες δόσεις με καταληκτική ημερομηνία το προτελευταίο Σαββατοκύριακο της εκπαίδευσης.

Για το πρόγραμμα σπουδών, τις ημερομηνίες της εκπαίδευσης καθώς και κάθε πληροφορία ανατρέξτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://ow.ly/BYZE30lADCY

Η εκπαίδευση θα σας εξασφαλίσει σημαντικά εργαλεία και δεξιότητες για την επαγγελματική σας αποτελεσματικότητα. Οι τεχνικές διαχείρισης βασίζονται  σε δοκιμασμένα μοντέλα εφαρμογής CBT από το National Center for Eating Disorders της Μεγάλης Βρετανίας του οποίου κατ' αποκλειστικότητα παρέχουμε στην Ελλάδα την εκπαίδευση υπό την Αιγίδα του BPS καθώς και στην 15ετή εμπειρία των βασικών εκπαιδευτών σε μονάδες διαχείρισης περιστατικών με κύρια προϋπηρεσία τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού της οποίας ιδρυτικά μέλη είναι ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας και η διατροφολόγος Ιωάννα Κοντελέ, έχοντας στη συνέχεια στις υπηρεσίες της και την ψυχολόγο δρ Μαργαρίτα Αγγελική Σχινά που είναι και επιστημονική υπεύθυνη όλου του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο επίσημο site της εκπαίδευσης www.keadd.gr

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕΑΔΔ με την κυρία Εύη Αντωνίου στο τηλέφωνο 210-2718360 Δευτέρα με Πέμπτη 11πμ-7μμ και στο email: admin@keadd.gr